|
||
çok güzel bir grup şarkıları da bir o kadar güzel özellikle numb
|
||
|
||
| severim ama aşırı hayranı değilim faint,from the inside,when ı'm gone,encore güzeller.. |
||
|
||
when ı'm gone.. Linkin Park'ın böyle bir şarkısı yokki :S |
||
|
||
hatlar karıştı pardon
|
||
|
||
| BradFord Philip DeLson'un hayranıyım xD | ||
|
||
BradFord Philip DeLson'un hayranıyım xD Brad adamım yaa bonus kafalım benim ![]() ayrıca Lp yeni albüm çalışmalarına başladı arkadaşlar... ![]() |
||
|
||
numb...!
|
||
|
||
LINKIN PARK bayılıyorum ya onlara tarzları falan süper hele chesterin sesi şahane bence en iyi yabancı rock gruplarından biri (tabi mike da unutmamak lazımm )
|
||
|
||
| veee klip çıktı!!! [ Leave Out All The Rest] Tık. klibi beğendim hoşuma gitti grupcanak klipdeler benim sesimimi duydular ne yaptılar ![]() klibi beğendim ama şarkıyla ne alakası var onu anlayamadım ![]() Chester saçlarını uzatmış yaşasınnnn canım benim yaa sesimi duydu yine galiba Hayırlı olsun bakalım.. |
||
|
||
ve klipten yakaladığım kadarıyla Chester fotoğrafları [ pek güzel olmasa da =]![]() ![]()
|
||
|
||
linkin park'ım yaa... harika bir klip olmuş.sağolun paylaşım için.hepsini görmek gerçekten çok iyi oldu.
|
||
|
||
| Önceden çok dinlerdim 2 sene öncesine kadar ancak o aptal jay-z denen hip hopçıyla yaptıkları düetten sonra albümleri çöpe attım çünkü Numb'ın içine ettiler.. | ||
|
||
| harika bi grup gruptakiler fazla yakışıklı olmasa bile çokkkkk karizma duruyolar her zaman | ||
|
||
en cok ı trıed so hard ı sevıomm ama metal muzık dınlemem !!!
|
||
|
||
Linkin Park.Cok guzel bir qrup.LP-in muzikleri adama enerji verir.Seviyorum ben bu qrupu. ![]() En guzel muziki Bleed it out |
||