|
||
| Sevmiyorum ben yaa rap gibi karışık bir şey.. türünü beğenmedim.. | ||
|
||
| mükemmeller ya gerçekten chesterın sesine hayranım.ee mike ın rapları da gruba ayrı bi hava verio.harikalar.ayrıca toplumsal konulara(savaşlaar,küresel ısınma,açlık....vs)duruşlarınıda çook tutuyorumm | ||
|
||
| numb,brekin the habit ve runuway çok güzel ve what I've done,shadow of the day,faint,my december (: | ||
|
||
| linkin park kadar sevdiğim bi grup daha yok mor ve ötesi hariç tabii | ||
|
||
| Numb dışında dinlemeye değer bir şarkılarını bulamadığım bir grup. | ||
|
||
| Urodı! | ||
|
||
haa ayrıca rob da cok tatlı hanıı...
|
||
|
||
| in_the_end adlı arkadaşım herkesin kişisel görüşüne saygı duymak gerek.. | ||
|
||
bence kendi alanlarında iiler
|
||
|
||
| Linkin Park ünlü isimlerle konser turunda Linkin Park, Busta Rhymes ve Chris Cornell’le birlikte beşinci yaz konser turnesi için güçlü bir takım oluşturdu. Los Angeles’lı grubun sesi Chester Bennington, Cornell gibi isimlerle çalmanın olağanüstü olduğunu söyledi. Bu ayın sonunda Boston’da başlayacak konser turu 24 Ağustos’ta Teksas’ta son bulacak. Geçtiğimiz günlerde kısa bir röportaj gerçekleştiren ünlü isimler arasında Chris Cornell yeni albümünü Timbaland’in yapımcılığında yayınlayacağı haberini verdi. |
||
|
||
| Çok sevdiğim bir gruptur..Şarkılarından en çok ''Numb'' ı severim | ||
|
||
Mor ve Ötesi'yle birlikte en sevdiğim rock grubu."What I've Done" süper.
|
||
|
||
| Rock Em Ring deki canlı perfonsmanslarını dinlemek gerekir süper bi grup zaten o organisyonun vazgeçilmeyen grubu teksas meksikada ki konserleri yüzyılın konseri bana göre. |
||
|
||
Mor ve Ötesi'yle birlikte en sevdiğim rock grubu."What I've Done" süper. Katılıyorum What I've Done süper bir şarkı birde Crawling süper bence ![]()
|
||
|
||
| hiçbir grubu MOR VE ÖTESİ kadar sevemem.ama bu grupta iyi müzik yapıyor.What I've Done şarkıları çok güzel. | ||