|
||
| teksas ve meksika konserleri süperdi. | ||
|
||
kişisel duruşları,haykırmaları bayılıyommmm
|
||
|
||
| numetal sevmesem de kendilerine karşı herhangi bir antipatim yok iyidir,hoştur |
||
|
||
| lp dinleyicileri ekran başına...pazar günü mtv'de rock am ring özel bölümünde lp var... öğleden sonra olacak,saatini tam bilmiyorum... izlemek isteyenlere duyurulur....... |
||
|
||
haber için çok teşekkürler...
|
||
|
||
vazifemiz |
||
|
||
lp dinleyicileri ekran başına...pazar günü mtv'de rock am ring özel bölümünde lp var... öğleden sonra olacak,saatini tam bilmiyorum... inanmıyorum bu haber için çok teşekkürler izlemek isteyenlere duyurulur.......
|
||
|
||
| sonrada bir rock a geçtiler metal e döndüler falan filan iyice karıştı önceden çok seviyordum artık soğudum sıkıldım | ||
|
||
![]() ![]() ![]() !!!ROBERT GREGORY BOURDON!!! !!!!!4£VER!!!!! |
||
|
||
sonrada bir rock a geçtiler metal e döndüler falan filan iyice karıştı önceden çok seviyordum artık soğudum sıkıldım Rap i unuttun Olsun ne yaparlarsa yapsınlar soğumam
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() !!!ROBERT GREGORY BOURDON!!! !!!!!4£VER!!!!! severim linkin parkı önceden daha çok dinlerdim.
|
||
|
||
Sevmiyorum ben yaa rap gibi karışık bir şey.. türünü beğenmedim.. rap gibi karışık bişey değil numetal canım... saygılar sevgiler =DD |
||
|
||
| nu metal olduğunu biz pek kabul edemiyoruz canım. saygılar sevgiler. herkesin düşüncesi kendine. |
||
|
||
| off!!! bayılıyorum onlara bazen çıldırma anları oluyor ama yinede ben çok seviyorum ve son zamanlarda favorilerimden (: | ||
|
||
herkesin düşüncesi kendine. kesinlikle katılıyorum
|
||