|
||
konser bugündü..ve giden arkadaşların yorumlarını,(eğer varsa)çektikleri video ve fotoğrafları büyük sabırsızlıkla bekliyoruz
|
||
|
||
| her zamanki gıbi harikaydılar ben söyleyecek şey bulamam şu an henüz etkisinden kurtulamadım... | ||
|
||
| super bi konserdi ayrıca konser cıkısı kulıse gırme sansıda vardı.bu ayrıca bir guzellikti.umarım kısa zamanda tekrar gelier gelmeyen arkadaslarda bidahaki konseri kacırmasınlar.şiddetle tavsiye ederim. | ||
|
||
konserr süperr ötesiydi...kaçırılmaması gereken bir konserdi...![]()
|
||
|
||
| Mor Ve Ötesi Yine İzmir ini costurdu! En güzel performanslarından birini sergiledi.. Büyülenmiş bir şekilde ayrıldım konserden ..Hala etkisinden çıkamadım. Sağ kulagım duymuyor bile feda olsun! Yazılacak çook şey var aslında ayrıntılara azmanla yer veririz artık ... En kısa zamanda Görüşmek Dileğiyle beklemedeyiz şimdiden geri sayıma başladık |
||
|
||
| konser kesinlikle olağanüstüydü,her konserlerine gittikçe dahada bir hayran oluyorum:) MOR VE ÖTESİİİİİİİ iyiki geldin İZMİR'E çok süper bi geceydi,yine bir numara olduklarını gösterdiler,biz İZMİRLİLERDE gerçekten çok özlemişiz seyircide süperdi o yüzden:) her şeyiyle muhteşem bir geceydi,anlatmakla bitmez;) | ||
|
||
| arkadaşlar konser anılarınızı konser kritikleri bölümüne yazacaksınız konser başlığının altına değil. buraya sadece konser hakkındaki görüşlerinizi yazacaksınız.. | ||
|
||
| gerçekten muhteşem bir konserdi ilaydanın dediği gibi kulise girme şansıda vardı süperdi kısaca... | ||
|
||
| çok güzel bir geceydi...mor ve ötesinin sahnenin en sağından izlemem dışındaa:)foto çekemedim makinayı aldı gvenlik en çoKta buna üzülüyorumm |
||
|
||
| Gerçekten süper bbir konserdi.Arayı bu kadar uzatmasınlar ya çok özlüyoruz onları ama konser tek kelimeyle muhteşemdi! | ||
|
||
arkadaşlar bende foto var ama telefonla çekilmiş, isterseniz yollayabilirim isteyen arkadaşlara.. en önde ortada olduumuz için çok kötü çıkmadı idare eder artıkkk bu arada nasıl yollanır napılır bilmiyorum, bilgilendirirseniz sevindirik olurum
|
||
|
||
| KULİSTE KONUŞAN VARMIYDI | ||
|
||
KULİSTE KONUŞAN VARMIYDI zaten konserde kulise girme şansı olduğundan kuliste onlarla tanışabilen bir kaç kişi vardı bunlardan biride benim ama detaylı bilgiyi konser anıları bölümünde bulabilirsin =)
|
||
|
||
arkadaşlar biriniz bana mesaj göndermişsiniz fotoğraf istemişsiniz, ama mail adresi gizli ve ben de özel mesaj gönderemiyorum. tekrar mesaj atıp mail adresini de yazarsan iyi olur
|
||
|
||
off konserr manyak otesıydı yaa cok eglendık )
|
||