|
||
konserde pankart hazırlamıştm pankartı gören kerem ö. bana öpücük yolladı harun selam verdi ve burak güldü konser sonrası kulise gittim ve bi kaç kişi daha.. kerem özyeğenden imza aldıktan sonra harunu gördüm ve öpebilirmiyim dedim oda tabikide dedi öptüm sarıldım çok sıcakkanlıydılar harun ile fotoğraf çektirdim çok güzel bir konserdi onları çok seviyorum yorumlarınızı kısaltmadan yapınız.. |
||
|
||
| pankartta ne yazıyordu merak ettim doğrusu... | ||
|
||
pankartta ne yazıyordu merak ettim doğrusu... "sizsiz bir hayat nefes almadan yaşamak gibidir sizi çok seviyorum" yazıyodu
|
||
|
||
| vayyyyyyyy....güzelmiş.. | ||
|
||
pankartta ne yazıyordu merak ettim doğrusu... "sizsiz bir hayat nefes almadan yaşamak gibidir sizi çok seviyorum" yazıyodu
|
||
|
||
| evet gerçekten güzel pankart | ||
|
||
begum kardeş çektiğin fotoğrafları buraya da koyabilir misin
|
||
|
||
çok isterdim fakat telefondan çektim fotoğrafları bu nedenle daha bilgisayara aktaramadım ama bilgisayara aktarınca siteye koyarım
|
||
|
||
yaa ben giremedim kulisee çok kıskandım seni bir dahaki konsere benimle gelirmisin ? ama olsun bende en öndeydim ve ortadaydım tanışamasamda harunla göz göze olmak güzeldi.... bendede çok fotoğraf var makina sokmak yasaktı ama ben gizlice soktumm içeri
|
||
|
||
tabiki gelirim ne demek bende gizli gizli sokmuştum fotoğraf makinasını fakat tam önümde korumalar durduğu için çekemedim daha doğrusu çekmeye kalktım izin vermediler ama yinede müthiş bir konserdi
|
||
|
||
ben bi kaç kere yakalandım önümde 1 kişi vardı benim çünkü hemen göze batıyordum.güvenlik yüzüme bakıyor elindeki ne diyor ben diğer cebimden telefonu çıkarıp telefoon diyordum.komikti ama çok güzeldi...bu kadar uğraşlar sonucu amacıma ulaştım ama gelince benide kulise sokçan ama
|
||
|
||
tamam canım merak etme hallederiz hele bir gelsinler
|
||
|
||
Msn muhabbeti yapmayalım arkadaşlar...
|
||
|
||
Konsere öğLen 1de gittim her mor ve ötesi konserinde oLduğu gibi ![]() Prova yapıyorLardı bende kapıda bekLemeye başLadım sonra bi ara yemek yemeğe gidiyordum ki atLas pavyonun arkda kapısından çıkan keremi gördüm hayatımın şokuydu böLe bişi ancak mucize oLabilirdi yanına gittim ama o kadar heyecanLıydım ki bayıLıyordum kerem dedim arkasını döndü aman aLLahım adamın ne kadar güzeL gözLeri varmış diye düşündüm:) Fotoğraf çekiLebiLir miyiz dedim tabi ki dedi hayatımın en mutLu anıydı ![]() Sonra konserin sonunda harun penasını fırlattı ve bana geLdi en önde oLmanın ayrıcaLığı tabi ki penayı aLınca ağLamakLı oLdum ![]() Süperdi yaa inş bi dahaki sefere harunLada karşıLaşırım
|
||
|
||
oo çok güzelmiş yaa ben 2 de gitmiştim sınavım olduğu için demekki daha erken gitçekmişim bir dahaki sefere
|
||