|
||
| Ben basket hastası olduğum için her ay SLAM alırım. Başka Alan varmı SLAM dergisini. |
||
|
||
| blue jeans ve rolling stone | ||
|
||
| rolling stone ve roll | ||
|
||
roll volume rolling stone yuxexes( gerçi kendisi kafasına göre çıkan bir dergi ama )
|
||
|
||
| pek müzik dergisi almam ben ama alırsam artık billboard alırım. | ||
|
||
| yeni çıkan bi dergi adı red ama beni feci sardı ondan önce blue jean alıyordum |
||
|
||
| blue jean düzenli olarak almaya çalışıyorum bide rolling stone u gercekten cok beğeniyorum | ||
|
||
| genelde aktüel veya tempo alıyorum.. | ||
|
||
| blue jean yüxexes her zaman alırım aktüel alıyordum bir aya yakın almıyorum | ||
|
||
| Roll..Rolling Stone..Blue Jean.. | ||
|
||
| blue jean ve penguen(:d) | ||
|
||
| düzenli aldığım bir dergi yok, ancak bir gazete ve dergi bayii önünden geçiyorsam ve kapağında ilgimi çeken bir konu varsa CHIP'i kaçırmıyorum. PCWORLD de plasem... | ||
|
||
| red i biraz sert buldum ama iyi aktüel de iyi tempo da......seda magazin ,hülya gibi dergiler okuyanlar çoğunlukta gibi bu site biraz magazin | ||
|
||
| benim oturduğum yerde red satılmıyo ama almak istiyom nasıl abone olailirim veya adresimi versem bana bir sayısını yollayabilir misiniz?ben penguen.kemik.lombak.bilim teknik felan alıyom bu arada | ||
|
||
| cnbc-e penguen lombak focus tan şaşmam. şimdi yeni bir sinema dergisi çıkmış. adı empire. onu da beğenirsem listeme onu da ekleyeceğim. |
||