|
||
| en sevdiğim?jostein gaarder tabi ki.zekasına hayranım, her kitabında öyle bilmeceler yaratıyor ki... | ||
|
||
| MUSTAFA KUTLU yu cok begenıyorum adam hikaye turunde eserler veriyor okuyanlar bilir sonu o kadar kopukkı belkıde guzel olanı o ben basta sinir olmustum ama sonra dusundumkı herkes kendi hayaliyle bitirmeli değil mi??? | ||
|
||
| CAN DÜNDAR. Bir de SUNAY AKIN 'nın deneme yazıları | ||
|
||
| v.c. andrews muzaffer izgü dan brawn pearl buck |
||
|
||
| orhan velı kanık cahıt sıtkı tarancı | ||
|
||
kesinlikle stephen king
|
||
|
||
| can dündar,üstün dökmen,gülse birsel.bu arada harun'un sevdiği ve bütün kitaplarını okuduğu yazar ihsan oktay anar arkadaşlar. | ||
|
||
bende ahmet ümit'i çok severim. çok güsel polisiye-gerilim yazıo !! polisiye seven herkese tavsiye ederim
|
||
|
||
babam en sewdiiim yazarlardan ve candündar
|
||
|
||
virginia woolf, emile zola,aziz nesin,tolstoy,victor hugo
|
||
|
||
| turgenyev | ||
|
||
| sthepan king | ||
|
||
turgenyev o super hele hele babalar ve oğullar en sonunda ağlamıştım |
||
|
||
turgenyev o super hele hele babalar ve oğullar en sonunda ağlamıştım babalar ve oğullar benim en çok sevdiğim kitabıdır turgenyev'in...ben de en çok kitabın sonundaki nihilist doktorun kaderciliğine dayanıp ölmesine üzülmüştüm... |
||
|
||
TABİKİDE CEMİL MERİÇ BENCE HARİKA BİR İNSAN VE ALEV ALATLIYIDA UNUTMAMAK LAZIM Vayyy Cemil Meric Kitaplarini okumadim henuz ancak hayati cok etkilemisti beni...okumaktan gozelerini kaybeden bir insan ![]() Cengiz Aytmatov u cok begeniyorum.... |
||