|
||
| PAULO COELHO | ||
|
||
| camus, kosinski, auster... | ||
|
||
| john steinbeck-fareler ve insanlar:) reşat nuri güntekin halide edip adıvar
|
||
|
||
| R.L Stine ( ya kücüklügüm adamin kitablarini okumakla gecti- adam zaten rekor kirmis kitabalri okadar satilmis ki bencede cok iyi bir yazar) friedrich dürrenmatt , agatha christie | ||
|
||
Tabii ki de NİHAT GENÇ, ardından Emre Kongar...Belki bu isimler sanatsal olarak birşey vermemişlerdir ama politik yazıları gerçekten okumaya değer...Tarık Buğra,Can Dündar,(en önemlisini unutuum hocam ...AZİZ NESİN)....Attila İlhan,Yabancı yazarlara baktığımızda rus realizm sanatçılarının hepsi:)dosto,gorki tolsi..vs vs...güncel dünya ve Türk edebiyatı verimsiz açıkçası...ESkiler...:)en güzeliydi... |
||
|
||
Tabii ki de NİHAT GENÇ, ciddi mi ya bende çok severim nihat abiyi adamımdır kendisi
|
||
|
||
| r.a. salvatore | ||
|
||
kesinlikle dan brown tüm seriyi okudum ve ilk göz ağrımdır jean chrıstoper grage e bayılıyorum polisiye gerilimde 1 numaradır ayrıca onunda tüm kitaplarını okudum ve filmlerinide izledim tüm bunlar tavsiye niteliğindedir
|
||
|
||
| livaneli,aziz nesin,can dündar,ayşe kulin de iyidir... | ||
|
||
| bu aralar Rauf TAMER in yazılarını okuyorum. cok güzel yazıyor bence.belkide düşünceleri bana uydugu için öyle | ||
|
||
Rıfat Ilgaz biraz çocukça oldu ama olsun
|
||
|
||
| Sevdigim yazarlarin sayisi cok bir kaci aklima geliyor paylasmak istedim.... J.K Rowling, Paulo Coelho, Joseph Joffo, John Lingard, Resat Nuri Güntekin, Halit Ertugrul, Patrick Süßkind(bir tek kitabini okumus olsamda cok hosuma gittigi icin ismini andim), ve gazeteciligine hayran oldugum icin can dündar! Tüm saydigim isimleri tavsiye ediyorum buradan! |
||
|
||
| orhan pamuk,yaşar kemal,paulo coelho,kürşat başar dostoyevski'yi de küçükken çok severdim
|
||
|
||
| STEPHEN KING SHERLOCK HOLMES DAN BROWN SULHI DOLEK AZİZ NESİN | ||
|
||
| Sebahattin Ali Yaşar Kemal Dostoyevski Aziz Nesin Jack London vs vs... |
||