|
||
| ihsan oktay anar,üstün dökmen,doğan cüceloğlu,dan brown,yalçın küçük | ||
|
||
| şu anda AYŞE KULİN'İN <ADI AYLİN> adlı kitabını okuyorum çok hoş bir roman zaten AYŞE KULİN'İ çok severim | ||
|
||
can dündar j.k. rowling,dan brown, gorki
|
||
|
||
| ben kitabı konusuna göre seçtiğm için yazara pek bakmam ama ömer seyfettin |
||
|
||
| Can Dündar,Ahmet Altan,Erdal Demirkıran | ||
|
||
Frank McCourt. Teacher Man diye bir kitabı daha basılmış geçen sene, yeni haberim oldu, almıştım hemen
|
||
|
||
| aslında bi tane yok ki bi tanesi SOLMAZ KAMURAN diğeri de PETER STRAUB olabilir ama daha çok vardır şu an aklıma gelmeyen | ||
|
||
| tom robbins/björn kern/paul auster/vasconcelos/jose saramago elif şafak/can dündar/mine söğüt/selim ileri |
||
|
||
| GRANGE, ROBIN SHARMA VE TABİ Kİ DOSTOYEVSKİ........(DAHA ÇOK VAR AMA AKLIMA GELMİYOR).................... | ||
|
||
| bir de herman hesse... | ||
|
||
| Ayşe kulin,tolstoy,dostoyevski,mevlana,nietzsche,voltaire,Jean-Jacques Rousseau,Sait Faik Abasıyanık,Yaşar Kemal, Aziz Nesin... | ||
|
||
| Victor Hugo, Muratgan Mungan, İnci Aral, Johan Rowling... Dünya klasiklerinin yazarları ve daha bir çok kişi... |
||
|
||
| dan brown, ayse kulin,stephan king... daha var ama ilk aklıma gelen bunlar... | ||
|
||
| charles dickens,ayşe kulin,dostoyevski,jane austen,gabriel garcia marquez,cem mumcu,samed behrengi | ||
|
||
ve en önemlisni unutmuşum shakespeare..bir numaram
|
||