|
||
| şuanda en sevdiğim yazar rick warren | ||
|
||
| stephen king.tabiki | ||
|
||
| mehmet rauf severm ilk psikolojik roman yazan türk yazardır eylül tavsiye ediyorum | ||
|
||
| bende psikolojii ve kşisel gelişim seviyorum,üstün dökmen tercihimdir.doğan cüceloğlu çok karmaşık anlatıoo ya.. | ||
|
||
| stephen king,agatha christie | ||
|
||
| ahmet altan, hıncal uluç, dan brown, jean christophe grange | ||
|
||
| nazım hikmet,ulviye alpay,christopher paolini,stephen king! | ||
|
||
| nietzsche,can dündar,ahmet altan,tuna kiremitçi,nihat behramoğlu,dostoyevski,victor hugo,montaigne, | ||
|
||
| ayşe kulin,maeve binchy,murathan mungan gerçi murathan mungan'ın bir tek yüksek topuklar kitabını okumuştum şimdiye kadar okuduğum en güzel kitaplardan birisi.diğer kitapları nasıl bilemıyorum ama.. |
||
|
||
| jostein gaarder müthiş kitapları var mutlaka ama mutlaka OKUYUN! | ||
|
||
| AHMET ALTAN,,MURATHAN MUNGAN,,GABRİEL GARCİA MARQUEZ,,TUNA KİREMİTÇİ... aslında bu böyle uzar daha
|
||
|
||
| STEPHEN KİNG |
||
|
||
| kesinlikle PAULO COELHO .. Simyacı'dan(kaç kez okuduğumu sayamadığım bi kitap): -bütün günler birbirine benzediği zaman insanlar güneş gökyüzünde hareket ettikçe hayatlarında karşılarına çıkan iyi şeylerin farkına varamaz olurlar... Şeytan ve genç kadın'dan: -iyi ile kötünün yüzü aynıdır.her insanın yoluna ne zaman çıktıklarına bağlıdır herşey.. -yaşam kısa ya da uzun süerbilir,bu onu nasıl yaşadığımıza bağlı... |
||
|
||
stephen king.tabiki kesinlikle
|
||
|
||
| turgut özakman, hıfzı topuz, reşat nuri güntekin,ayşe kulin,ipek ongun,stephen king,albert camus,nıetzsche... | ||