|
||
eskilerden reşat nuri güntekin,halide edip adıvar,peyami safa,yenilerden ece temelkuran,gülse birsel,yabancılardan da hermann hesse...
|
||
|
||
| orhan pamuk ,dan brown | ||
|
||
| nietzsche | ||
|
||
LEV NİKOLAYEVİÇ TOLSTOY (bu saydıklarım tek kişi)
|
||
|
||
| tuna kiremitçi,stephan king | ||
|
||
| nazım hikmet, charles dickens, victor hugo gibi klasikler | ||
|
||
| VİCTOR HUGO.... | ||
|
||
| Brişey sormak istiyorum ;'' Alev Alatlı'' naslı bir yazar ve nasıl bi insan, Harun Tekin çok seviyormuş da biri de ben paulo coelho' nun kitapları üzerinde çok takıldım şu sıralar. felsefe-psikoloji falan yazıyor. Felsefesini olayların içinde açıkça söylüyor, bu budur, şu şöyledir diye ama bu kadar açık olmasına rağmen hala anlamakta çok zorluk çekiyorsun ve'' kitap da bu ne diyor ?''sorularıyla seni kendine çekiyor ve kitapları çok sürükleyici ve çarpıcı. Mesela ''simyacı'''yı bi çoğumuz biliriz.O zaten bence bi efsaneydi ama ben ''On bir dakika'' yı da okudum ve kitap çok sıradan bir olaydan bahsediyor ama okursanız diyeiceksiniz ki, bir fahişe bu kadar mı kutsal bir varlıktır. Şiddetle tavsiye ederim.....paulo coelho |
||
|
||
| yabancı olarak ''dostoyeveski'' türk olarak ''peyami safa'' vazgeçilmezlerim ben okumayıl çooooooooook seviyorum | ||
|
||
Allen Carr,bize harika şeyler anlatıyor ...
|
||
|
||
VİCTOR HOGO.... VICTOR <HUGO> OKUDUĞUNA EMİNMİSİN? yoksa isim benzerliği olan başka birinden mi bahsediyorsun
|
||
|
||
| SONER YALÇIN | ||
|
||
| Jean Christophé GRANGE bütün kitapları harikadır; hatta şimdi "taş meclisi" diye bi film çıktı yeni duymuşsunuzdur, onun yazarı.. izlemedim senaryo acayip yaratıcı | ||
|
||
orhan pamuk ,dan brown orhan pamuk u neden beğeniyorsun biraz anlatırmısın?.. nobelli olduğu için mi? yada ermeni soykırımını kabul ettiği için mi?.. |
||
|
||
| ipek ongun | ||