|
||
| KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM...domestos:P | ||
|
||
| bence Levisin reklamı harika soyunanlar varya çocukla kız harika bişi olmuş ya | ||
|
||
| ben bu ara adidas reklamlarını çok beğeniyorum . hani şu "impossible is nothing" yazanlar... çok anlamlı ... | ||
|
||
| unuttum şimdi ne reklamı olduğunu ama özgü namalın rol aldığı reklam çok şirin olmuş ya..pek sevmem her yerde görmekten bıktım onu ama çok eğlenceli birşey çıkmış ortaya(: kötü adamsın sen
|
||
|
||
| şey, ne reklamı oldugunu bilmiyorum:) -baba komşunun oğlu saçımı çekti -neeeeeeeeee! taşınalım o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok komik,çok tatlı birşey yaa:)
|
||
|
||
| evet ben de bu reklamı yazıcaktım!! -duvarın rengi elbiseme hiç uymadıı!!! -nööööeeeeeee taşunalum o zamaaauuuuuuuunnnnnn!! harika yaa.. |
||
|
||
ya tam ben yazacam bunu diyorum siz yazıyorsunuz na yapalım bende türk telekomun cem yılmazlı reklamlarını söyliyeyim bir de kahve reklamı vardı jacobs galiba kız herkesi bir araya toplamak için herkese tek içimlik kahve poşetlerinden atıyor hani.
|
||
|
||
| bu arada( pantene olabilir) bir şampuan reklamında kullanılan natasha bedingfield in unwritten şarkısı insanı böyle bir neşelendiriyor resmen yaaa... | ||
|
||
ben ikram'ın "sen yenisin galiba" dedikleri reklamı seviyorum,hani çocuk okulda yeni bisküvisini filan bitiriyorlar. şimdi de onun yenisi çıktı bu sefer de üniversiteye girmiş ama yine çömez muamelesi görüyor okulda.
|
||
|
||
turkcell'in reklamları ve domestosun kötüyüm ben kötüyüm..
|
||
|
||
atasay'ın "şu kadarcık bişey..." reklamı da hoş bence.. en son çekilen çocuğun babasıyla konuştuğu reklamda anlamlı..
|
||
|
||
atasay'ın "şu kadarcık bişey..." reklamı da hoş bence.. en son çekilen çocuğun babasıyla konuştuğu reklamda anlamlı.. ![]() ben doğduğumda yeni gelmiştim haberim yoktu :)bu anneler gününde ben alıcam ama param yok..sen alsana borcum olsun.. süper yaa
|
||
|
||
bir ara pınar sütün bir reklamı vardı hatta okan bayülgende seslendiriyordu.beyn,baarsak ve bir organ daha vardı onu hatrlamıyorum çok güzel bir reklamdı hatta beyn "kapatım gidicem bu vücudu ya" diyince çok gülmüştüm hoş bir reklamdı...bide şimdi turkcell'in reklamı hoş adam durmadan oynuyor... beyaz peyniri çok seven beyin ben bu beyazı çok sevdim eve çıkıcam abi..
|
||
|
||
| Impossible is ''0'' | ||
|
||
| sosis reklamındaki küçük kız çok tatlı =) | ||