|
||
| bir zamanlar bir reklam vardı temizlik malzemesi reklamı bir mikrop ortalıkta kötüyüm ben kötüyüm diye ortalıkta dolaşıyordu. sonra temizlik malzemesi bunu öldürüyordu. hem de 5 kat daha hızlı
|
||
|
||
Ümit karan ve ailesinin oynadığı siemens reklamı süper ya
|
||
|
||
| sosis reklemındak kızı bence de çok tatlı ya | ||
|
||
| bu aralar axess reklamı var ya bir tane özgü namalın oynadığı kötü adamsın sen puuü dediği reklamı seviyorum | ||
|
||
| adidas ve coca cola'nın reklamı çok etkileyici | ||
|
||
| bu son zamanlarda yada bu sene içerisinde çok güzel üstünde düşünülmüş reklamlar çıktı yada eskiden ben dikkat etmiyordum da olabilir mesela coca colanın elini kaldırmayla ilgili reklamı güzel daha çok begendigim reklam var tabi:) | ||
|
||
adidas'ın futbolcuların ya da basketbolcuların başından geçen talihsiz olaylardan ders aldığı reklamları çok seviyorum.
|
||
|
||
Adidas ve coca-cola reklamları
|
||
|
||
bu aralar şahanın bi reklamı var bir o birde mazhar alansonun reklamı çok güzel
|
||
|
||
Cem yılmazın reklamına bittim ben ya evde ev telefonu işte iş telefonu vs vs,daha ucuza nasıl konuşabilirim diye soran insancıklara cevabı o zaman bağırma yöntemini kullanın;-mahmut abiii... ama karşıda oturuyor..o zaman başına kodunu koyun; -0216 mahmut abiii... aslında mükemmel bir espri değil hatta soğuk ama [herkes daha yeni mi seyrediyorsun diyor da neyse güzel ]
|
||
|
||
bir de dayısını 54 yaşında bulduğu güzel
|
||
|
||
| magnum reklamı pek sağlam olmuş. |
||
|
||
| master card reklamları tek. | ||
|
||
reklamlara her zaman gıcık olurum filmin en güzel bölümleri ve sahnelerinde hemen reklam falan oluyor bende gıcık oluyorum :
|
||
|
||
o adsl reklamı hoşuma gidiyor hemen evleniyor çocugu falan oluyor ya de reklamı hoşunuza gitsin sadece çünkü aradığımızda kendleri tam 2 ay sonra geldiler bağlamaya...onu da becerememişler, modemi verip gitmişler eve gelip ben kurdum:).. ben de pınar reklamlarını çok seviyorum..beyin,kemik,burun..süperler:) |
||