|
||
ehe ben buaralar ''iştesel'' reklamını çok seviyorum. sarp apak'tan da kanaklanıyo olabilir.. yada snap'in o muhteşem şarkısından
|
||
|
||
| slash li vv reklamı | ||
|
||
arkadaşlar bu konu edebiyat ve felsefe katagorisine pek uymamış bence...biraz alakasız mı olmuş ne.... evet ama hangi konuya acabilirdim
![]() |
||
|
||
| bu aralar en çok okan bayükgen'in seslendirdiği ama ne reklamı olduğunu bilmediğim,fakat sözlerini ezbere bildiğim reklamı seviyorum! "kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm,herkesi hasta ederim ederim ederim...." diye devam eden reklam.(sanırım çamaşır suyu reklamı!) :/
|
||
|
||
evet okan bayülgen'in seslendirdiği o reklamı izlerken ilk başta şaşırdım ne reklamı acaba diye temizlik maddesine bu kadar mı güzel reklam yapılır hayret ettım .cem yılmaz'ın oynadığı alaturka reklamını severim.aslında ticari amaç kaygısı taşımadan yapılan reklamlar insanlara daha çok cazip geldiğini düşünüyorum.şu robotların aslında araba olduğu reklamlarda çok güzeldi.
|
||
|
||
bide ''aşkım sen bu aralar çok nobran oldun...'' die( böyle bişeydi sanırım) genç turkcellin reklamı var bence çok tatlı bi reklam
|
||
|
||
tabiki de VADAA
|
||
|
||
| smile adsl reklamı çok hoşuma gidiyooo |
||
|
||
tabiki de domestos reklamı
|
||
|
||
smile adsl güzel.. dido reklamı da hoş.spiker sonunda hıhı diye gülüyor orası çok güzel... bir de yeni çıktı şimdi.galica turkcellin 1 minik kız piyano çalıyor, birisi de şarkı söylüyor; onlarda çok tatlılar ![]() bir de önceden muya reklamı vardı.okan bayülgen felan... ağaklarım aşıniyy!!muya giyersen ayakların aşınmazzz..çifter çifter muya giy, çifter çifter muya giy!!
|
||
|
||
| Burhanın BONUS CARD reklamı deniz kız falan... | ||
|
||
ya bencede en güzeli domestos reklamı "kötüyüm ben kötüyüm"
|
||
|
||
| evet domestos reklamı gerçekten hoş olmuş.insanın izleyesi geliyor. | ||
|
||
| reklam mı? alsana reklam. cream without fat beer without alcohol decaffeinated coffee sex without sex WAR WITHOUT WAR BY SLAVOJ ZİZEK http://www.youtube.com/watch?v=WDNXS3NrVdE&NR |
||
|
||
| çok saçma ya.bu konu dışı olmuş bence. reklam mı? alsana reklam.
cream without fat beer without alcohol decaffeinated coffee sex without sex WAR WITHOUT WAR BY SLAVOJ ZİZEK http://www.youtube.com/watch?v=WDNXS3NrVdE&NR |
||