|
||
| rokko reklamlarıda çok ii | ||
|
||
| Bir bankanın reklamı:D önce sirk gibi bir yerde başlıyor sonra bankalar böyle yerler değildir,buraya eğlenmeye değil işinizi halletmeye gelirsiniz tarzı birşeyde diyor:D çok komik ve ciddi aynı zamanda:D | ||
|
||
Gençsinn Cebinde Bonusun??Daha ne olsunnn
|
||
|
||
Bir bankanın reklamı:D önce sirk gibi bir yerde başlıyor sonra bankalar böyle yerler değildir,buraya eğlenmeye değil işinizi halletmeye gelirsiniz tarzı birşeyde diyor:D çok komik ve ciddi aynı zamanda:D bu reklamda sihirbaz ünlü fotoğrafçımız mehmet turgut'a çok benziyor tekstil bank reklamı.aynı onun gibi bakıyor reklam güzel ama aklıma o takıldı. |
||
|
||
bence digitürk ün reklamı harika çoçuğun yüzündeki ifade çok komik gayet güzel bir reklam bide coca cola nın reklamı güzel herkes elini kaldırıyo kocaman elli hepsi
|
||
|
||
d-smart ın reklamlarınıda çok seviyorum "... halkın arasına karışma sen 12den sonra yayındasın"
|
||
|
||
| akbank 'ın komi reklamı çok hoşuma gidiyor..rap olması da çok güzel...( rapçi gibi rapçi rap yaparsa böyle olur..) | ||
|
||
hani su cocuklara kahvalti yapmayi sevdiren reklam. okan in seslendirdigi. BEN BULDUM valla ya çok tatlı bi reklam özellikle 'boztepe' olayı beni bitiriyor!!!! |
||
|
||
pınar sosis ve akbank reklamları
|
||
|
||
reklamlar bir yana birden aklıma geldi. "beko" reklamının müziği çok güzel ya. oooooo oooo oooo bekoo! ![]() Lcd ekran beko tv reklamında adam koşu bandında tv izlerken, tv deki kız koşunca o da hızlanmaya başlıyordu da, karısı kanalı değiştirince birden duraklıyordu. o reklam da bitiriyordu beni ![]() hele kadının kumandayı elinde sallayışı çok güzeldi
|
||
|
||
bence digitürk ün reklamı harika çoçuğun yüzündeki ifade çok komik gayet güzel bir reklam bide coca cola nın reklamı güzel herkes elini kaldırıyo kocaman elli hepsi ![]() dijitürkün reklamını bende çok seviyorum hatta babam dijitürkü kapadığı için her gün bu reklamı izletip kendimi acındırıyorum ![]() birde bir sakız reklamı vardı "limonnn" "çilekkk" diye bağırıyorlardı o reklam çok hoş bonus kart reklamı da çok hoş "gençsin cebinde bonusun daha ne olsun" işte bu kadar kolay şekilde satıyorlar adamlar mallarını..
|
||
|
||
| digiturk reklamına bayılıyorum kız çocuğa korku filmini beraber izleyelim diyo ama onda digiturk yok.. | ||
|
||
| ''Gençler haklı Vestel farklı!! |
||
|
||
| akbank ın kobi reklamı güzel olmuş bi de kahvaltıyı sevdiren beyaz : götüriyim mi? .......... götürebilir miyim? |
||
|
||
| bir ara nike mı adidas mı tam emin değilim birinde sporcular elleriyle kendi başarı öykülerini çizerek anlatıyordu karikatür gibi.benim çok hoşuma gitmişti.kısa ama güzeldi.hala çıkıyor mu bilmiyorum | ||