|
||
bir ara nike mı adidas mı tam emin değilim birinde sporcular elleriyle kendi başarı öykülerini çizerek anlatıyordu karikatür gibi.benim çok hoşuma gitmişti.kısa ama güzeldi.hala çıkıyor mu bilmiyorum adidasta anlatılıyodu o hikayelerimpossible is nothing..............
|
||
|
||
| -Dötüleyim mi? -Nee? -Dötülebilir miyim? -Tamam, tamam! Pınar Beyaz.
|
||
|
||
-Dötüleyim mi? -Nee? -Dötülebilir miyim? -Tamam, tamam! Pınar Beyaz.o reklamı bende çok seviyorum bir de bir tanesinde birisi bir şey yaptım diyor ekmekleri birleştirim o da çok komik
|
||
|
||
| sprite reklamları çok güzel oluyor ya(:hani tarafsız da olamıyorum sprite'a karşı ama.. kazanma ihtimalin düşük olsada denemekten vazgeçme sprite iç
|
||
|
||
| Gençsin Cebinde bonusun Daha ne olsun ? Bi ara ağzıma takılmıştı bu reklam.
|
||
|
||
| milupa nın reklamı süper bebekler yaa çok şekerler | ||
|
||
milupa nın reklamı süper bebekler yaa çok şekerler aynen benimde favori reklamım o özellikle o kıvırcık saçlı çocuk çook tatlı yaa=)
|
||
|
||
O reklamda ki bebeklerin hepsi tatlı ama kıvırcık saçlı olan daha çok gözü çarpıyor..
|
||
|
||
ben omo reklamını seviyorum.o ıslak minişşş köpek çok tatlı yaa
|
||
|
||
evet yaa o köpekle çocuk çok tatlı öyle bi çocuğumun olmasını isterdim gecenin bi köründe uyanıp o köğeği alacak ve onunla uyuyacak...
|
||
|
||
3M firması güvenli cam üretiyor ve bunu müşterilerine en iyi anlatma yolu olarak otobüs durağına içine milyonlarca dolar para koyarak reklam ediyor. Oha! Bende söker götürürüm bunu valla köşeyi dönerim benim çok hoşuma gitti... bizim ülkede böyle bir şey olsa kesin kırarlar... kıramazlarsa bile panoyu yerinden sökerler... ![]() ![]() Shot at 2007-07-16 |
||
|
||
| bunu bende alır götürürüm valla ya bunu kırmayalımda neyi kıralım | ||
|
||
Gerçek para oldugunu sanmıyorum heycan yapmayın
|
||
|
||
| akbankın yeni reklamı gerçekte muhteşem ya....hem emekte olduğu için beğendim yanii | ||