|
||
| Yaa Hürriyet'in yeni reklam serirsi okadar güzel ve duygulandırıcı ki ağlayasım geliyor GERÇEKTENDE HER O REKLAMI İZLEDİĞİMDE 70 MİLYONLUK KOCA BİR AİLE OLDUĞUMUZ AKLIMA GELİYOR | ||
|
||
Yaa Hürriyet'in yeni reklam serirsi okadar güzel ve duygulandırıcı ki ağlayasım geliyor GERÇEKTENDE HER O REKLAMI İZLEDİĞİMDE 70 MİLYONLUK KOCA BİR AİLE OLDUĞUMUZ AKLIMA GELİYOR kimse kusura bakmasın ama hurriyet reklamı ancak hurriyetin seviyesine layık berbat bir reklam olmuş.bir kere reklamda acaip sureklılık hataları var.ornegin kapıda bes saniyeliğine bulunan anahtar bir anda yok oluveriyor.masada otururlarken iki kişi yer degiştiriveriyor.dialoglar deseniz zaten öyle.beyaz turk abi eve giriyor kirayı hallettin mi diye soruyor o anda asi kız candy zengin oldun tamam da senin universitedeki fikirlerine ne oldu diyor.biz de dusunuyoruz ne alaka diye.kırmızı beyaz diyen kardes de milliyetcılığı simgelemiş zaten milliyetcıklık milli takımı tutmaktan baska nedir kı?baba bakıyo bu çocuklar cok gurultu cıkardı hadi sofraya diye kestirip atıyor.yani farklılıklarımızı oturup konusacagımıza görmezden gelelim gibi bir mesaj vermiş reklam.gayet yapmacık olmuş tam olarak hürriyetin vizyonunu yansıtmış.
|
||
|
||
| şu sıralar "where is the paty?" yani doritos reklamı:) | ||
|
||
| yaaa şu bakteriyel rezidans reklamına bayılıyorum...domestos reklamıydı galiba... | ||
|
||
| haaa bi de labne peynir reklamı varya kız bağırıyo ''götürebilir miyim?''diye o reklamı çok seviyorum... | ||
|
||
ya akbank reklamı süperrrrr izle izle bıkmam Valla!narinnarinna niynannam da niynannam da niynannam!:D ![]() |
||
|
||
sevdiğim yok ama sevmediim çok var..bi kere şu brrr nedir ya iğrenç ama fatih ürek'in brr yapmasını istiyoruz ![]() sonraa beyazdan bekliyoruz ama ancak bğğğ yapabilir korkarım ![]() baykaldan,erdoğandan,mehmet ali birand ve defne samyeliden bekliyoruz birer brrr ![]() mümkünse marliyn manson ve ozzy osbourne dan da dinlemek isteriz ![]() ne reklamı olduğunu bilmiyorum ama herşeye nee taşınalım o zaman diye cevap gelen bir reklam güzel yaa nee taşınalım o zaman..
|
||
|
||
vodafone nun reklamı güzeldi ayayye ayayayyeye böyle müziği vardı
|
||
|
||
| akbank'ın bütün reklamları çok güzel oluyo sen iste kobim akan sular durur....
|
||
|
||
| citroen reklami. araba dans ediyor ya. cok güzel. http://www.youtube.com/watch?v=JxH2JrFrcuw birde peugeot reklamlarinin hepsini cok seviyorum. |
||
|
||
| okan bayülgenin ben buldum! ben buldum! diye bağırdığı program | ||
|
||
| -baba,eve sinek girmiş! -nee,hadi taşınalım o zzaman. -baba komşunun oğlu saçımı çekti! -nee,hadi taşınaım o zaman. milliyet emlak reklamıydı galiba.favorim
|
||
|
||
| akbankın reklamları çok güzel | ||
|
||
-baba,eve sinek girmiş! -nee,hadi taşınalım o zzaman. -baba komşunun oğlu saçımı çekti! -nee,hadi taşınaım o zaman. milliyet emlak reklamıydı galiba.favorim ![]() hehe evet süper bu reklam
|
||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=rfeRHydAxVc bu reklam cok güzel ya. herif nasıl atıyo ama.
|
||