|
||
| Bence clio'nun yeni reklamı güzel bilborddan reklamı kesiyor falan.. | ||
|
||
| Bende clio'nun reklamını çok beğeniyorum (: | ||
|
||
| milupaaaaa reklamı we are the champions:D |
||
|
||
| Citroen in "Transformers" çizgi filminden etkilenerek yaptığı reklamı çok seviyorum.Bir de şu kredi kartlarının fişli olmasıyla ilgili birkaç reklam vardı;Okan Bayülgen in oynadığı.Onların arsında kuaförde geçen reklamı çok beğeniyorum. "Benim kartım çiiiiipli , öyle yandan çekilmezki!!!"
|
||
|
||
milupaaaaa reklamı Aaa!Bir de bu reklam var nasıl unuturum...
we are the champions:D |
||
|
||
| milupa reklamı çok güzel ya:)70 milyonda bir ihtimal.sizin çocugunuz kazandı.(yine bi yarışa mı sokmuşlar bizi ne?bunu da şimdi farkettim) |
||
|
||
| ya ne reklamı olduğunu hatırlamıyorum ama şey vardı arabalar balonla uçuyordu falan.. daha doğrusu esas araba diğer arabaların önünden geçince sahipleri balonla bağlayıp arabaları uçuruyorlar..hoşuma gitmişti baya
|
||
|
||
milupa(ordaki futbol oynayan sarışın kıvırcık saçlı çocuğa bitiyoruuum )domestos(kötüyüm ben kötüyüm=favori reklamım ya hergün okulda bunu söyleyerek dolandığım için...) raid(aaaaaaaa raid=o sese kopuyorum) axess(kötü adasın sen püüü=sloganlarımdan biri) ayrıca dünya kupası sırasında akbankın reklamı süperdi gülse birsel,haluk bilginer,raga oktayın oynadığı turkcell reklamları(asabiyet geliyor )şu ara dankek miydi neyin reklamıydı unuttum:pele pazartesi brezilya milli takımında işe başla demiş süper ya hele sonundaki o muhteşem vuruşubir de pınarın şu baarsak kemmik beyn reklamı çok güzel(hatta arkadaşlar arasında bir ara adım kemmik diye kaldı kemmik alıp hediye ettiler bana ama ayrı hikaye )
|
||
|
||
| bence domestos un reklamı ve clio nun reklamı çok güzel. | ||
|
||
| pepsi max süper hele sonunda nejat içince kızın içmeee demesi bitirdi beni | ||
|
||
trident splash reklamı güzel diller çok güzel konuşuyor
|
||
|
||
| gençturkcell bir reklam çıkarmış ilk defa bugün gördüm ve çok hoşuma gitti.. | ||
|
||
| milupa. hele o kızla oğlanın öpüştüğü yer yok mu oraya bitiyorum. bide sarışın erkek bir bebeklk var o da çok tatlı. gnçtrkcll reklamıda çok iyi olmuş . özellikle uzun saçlı oğlan kısmıyla , kızın arabadan saçını düzeltiği yer. bir an kendimi hatırlıyorum izledikçe
|
||
|
||
bende gençturkcell reklamını bugün izledim ve çok sevdim,hatta inanmadım ben" bu reklam gencturkcellin olamaz" demiştim
|
||
|
||
digiturkde yeni bir reklam çıkarmış, oda komik ''izle bari''
|
||