|
||
bende bu rocco reklamı hoşuma gitti heryerde rocco deyip geçiyolar.
|
||
|
||
Ferroli kombi reklamı
|
||
|
||
acımasız gerçekler
|
||
|
||
birde sprite reklamı çok güzel.. acınası gerçeklerimiz...
|
||
|
||
| bence genç turkcell reklamı güzel ..bi yer var mı bildiğin... | ||
|
||
bence genç turkcell reklamı güzel ..bi yer var mı bildiğin... bir de petrol ofisinin bir reklamı var okan bayülgen seslendiriyor köstebeği,çok hoşuma gidiyor
|
||
|
||
| ısıcam reklamı vardı. kumda çok güzel şeyler yapıyordu... | ||
|
||
ısıcam reklamı vardı. kumda çok güzel şeyler yapıyordu... bu reklam gerçekten çok güzel ama. adam kumla süper şeyler yapıyor.
|
||
|
||
| katılıyorum ısı cam reklamı süper birde tabi kötüyüm ben kötüyüm okan bayülgenin reklamı çok güzeldi | ||
|
||
ısıcam reklamı vardı. kumda çok güzel şeyler yapıyordu... bu reklam gerçekten çok güzel ama. adam kumla süper şeyler yapıyor.evet ya o cok güzel. hatta bir keresinde atv ana haber'e gelmisti.. o kadar güzel seyler yaptiki.. reklamdaki hicbirsey yani.. tugce ayriyeten hatirladigim kadariyla adam degil kadindi..
|
||
|
||
| ah ah gagda ne reklamlar izliyordum.Gülse Birsel ne reklamlar buluyordu. hepsini unuttum. | ||
|
||
ısıcam reklamı vardı. kumda çok güzel şeyler yapıyordu... bu reklam gerçekten çok güzel ama. adam kumla süper şeyler yapıyor.evet ya o cok güzel. hatta bir keresinde atv ana haber'e gelmisti.. o kadar güzel seyler yaptiki.. reklamdaki hicbirsey yani.. tugce ayriyeten hatirladigim kadariyla adam degil kadindi.. ![]() pardon ya ben onu gerçekten erkek diye hatırlıyorum
|
||
|
||
ısıcam reklamı vardı. kumda çok güzel şeyler yapıyordu... bu reklam gerçekten çok güzel ama. adam kumla süper şeyler yapıyor.evet ya o cok güzel. hatta bir keresinde atv ana haber'e gelmisti.. o kadar güzel seyler yaptiki.. reklamdaki hicbirsey yani.. tugce ayriyeten hatirladigim kadariyla adam degil kadindi.. ![]() pardon ya ben onu gerçekten erkek diye hatırlıyorum ![]() reklamı dikkatli izlerseniz bayan eli olduğunu görürsünüz.
|
||
|
||
| opel corsa reklamları çok hoş..c'mon. | ||
|
||
turkcell'in yeni bık bık bık öten tavuklu reklamı
|
||