|
||
vivident reklamı. hani o yagmur duası yapan kızılderililer süperler yaa.
|
||
|
||
| MTV'de bir zamanlar yayınlanıyodu Marilyn Manson Special (MM Special ) çocuk pizza siparişi verio. Pizzacı pizzanız nasıl olsun diyor , çocuk MM Special diyo Sora da Eve Marilyn Manson geliyo süper bi reklamdı... | ||
|
||
izlemedim ama keşke izleseydim
|
||
|
||
çukulata sevgılım cafe crown ;Danlamsız ama gulduruyor benı
|
||
|
||
levis in resklamları nı çok beğeniyorum
|
||
|
||
| tv ye bir bakıyım dedim her zaman ki gibi reklamlar bir sürü ve bu kez + 18 espriler içerimeye başlamış bazıları.. |
||
|
||
| ya bi araba reklamı vardı markasını tam olarak hatırmaıyorum ama toyota heralde butun bebekler baba diyo o reklam cok hosuma gidiyor | ||
|
||
çukulata sevgılım cafe crown ;Danlamsız ama gulduruyor benı bence de çok komik bir reklamdı...hele kızın şaşkın şaşkın çocuğa bakması ![]() ..
|
||
|
||
bu aralar Turkcell reklamı var ve süper.... Newalert
|
||
|
||
| şu sıralar etinin reklamı çok güzel mutluluk iki parmağınızı arasındadır
|
||
|
||
| Ceza'nın oynadığı Milliyet Gazetesi reklamı favorim bu aralar.. Tüm bunlardan utanç duyan herkes... |
||
|
||
digiturk reklamı ben merve bir korku filmi izliyordum digiturkte. çok korktum elimi tutsanız? ikincisi de süper ya. bayılıyorum. |
||
|
||
| fiat fiorino reklemı çok süper ya abi bu çocuklarda ne buluyolar anlamıyorum bizim ne eksiğimiz var fiorino diyorum abi ay çok güzel
|
||
|
||
| coco colanın penguen reklamı da süper hanımlar beyler bu elimde gördğünüz penguen eşi bulunmaz bir dost falan diyo ya kopuyorum ayrıca milliyetin yeni reklamı süper hani ceza söylüyo türkiye sizinle gurur duyuyor bide profilo dayanıklı ev aletleride çok süper hanfendi yemek kursuna başladı... çok komik ya
|
||
|
||
coca colanın penguenn reklamıı ve bi araba reklamıı vardı bütünn çocuklarrr baba diyorduuu o çokk güzeldi
|
||