|
||
| evet baba reklamıda güzel | ||
|
||
hani bi kart reklamı var ya o
|
||
|
||
| word'ün reklamı da süper hani adam bir yerden bi yere geçerken kıyafetleri falan değişiyo ya işte o reklam süper | ||
|
||
| eti reklamı güzel | ||
|
||
| milliyetin reklamı bu ara hoşuma gidiyor. türkiye sizinle gurur duyuyor. bide "anne duydun mu" diyen bi kız var o çok tatlı | ||
|
||
| cola turkanın reklamı da süper dıt dıt dıt dıııııt yine kontörü bitti çocuğun ya
|
||
|
||
cola turkanın reklamı da süper değil mi dıt dıt dıt dıııııt yine kontörü bitti çocuğun ya ![]()
|
||
|
||
bu aralar milliyet'in reklami, hani ceza oynuyor ya..... bide varya: gel bana cikulatat sevgilim...( cafe crown reklami ) oda güzel^^
|
||
|
||
çukulata sevgılım cafe crown ;Danlamsız ama gulduruyor benı evet bide cezanın oynadığı milleyet reklamı
![]() |
||
|
||
| 10 kasım reklamı çok güzel olmuştu.bide cips reklamları çok güzel oluyor. | ||
|
||
| whirpool reklamıda süper | ||
|
||
çukulata sevgilm müthiş ya ![]() tam benlik reklam kendimi görüyorum o çucukta gel bana çukulata sevgilim
|
||
|
||
domestos reklamı kötüyüm ben kötüyüm...baylıyorum ona İşTcell reklamlarıda güzel ouyo sarp güldürüyor
|
||
|
||
cezanın oynadığı milliyet reklamına bitiyorumm yaaa
|
||
|
||
cezanın oynadığı milliyet reklamına bitiyorumm yaaa bende bu aralar bu reklama bayılıyorum.
![]() |
||