|
||
| turkcell reklamlarınııı çok seviyorumm | ||
|
||
| edebiyat-felsefe bölümünde En Sevdiğiniz Reklam? diye bir soru olunca bende felsefe ile ilişkilendirmek istedim konu İÇİ olsun diye yani |
||
|
||
| şu lösev reklamı beni çok etkiledi. 6 ,7 yaslarında uzun şaçlı bir kız çocuğu saçlarını kesip lösemili arkadaşına veriyordu izlemenizi tavsiye ederim önemli reklam .bir de su reklam mı? alsana reklam. cream without fat beer without alcohol decaffeinated coffee sex without sex WAR WITHOUT WAR BY SLAVOJ ZİZEK http://www.youtube.com/watch?v=WDNXS3NrVdE&NR çok saçma bir reklam (reklam mı ? orası da anlaşılmıyorya neyse). herkese morlu günler
|
||
|
||
edebiyat-felsefe bölümünde En Sevdiğiniz Reklam? diye bir soru olunca bende felsefe ile ilişkilendirmek istedim BAK BU olAbiLir
konu İÇİ olsun diye yani |
||
|
||
| sana katılıyorum.. arkadaşlar bu konu edebiyat ve felsefe katagorisine pek uymamış bence...biraz alakasız mı olmuş ne....
![]() |
||
|
||
bide pınarın o reklamında murrun (burun) vardı.. ;)süperdi abi yaabir ara pınar sütün bir reklamı vardı hatta okan bayülgende seslendiriyordu.beyn,baarsak ve bir organ daha vardı onu hatrlamıyorum çok güzel bir reklamdı hatta beyn "kapatım gidicem bu vücudu ya" diyince çok gülmüştüm hoş bir reklamdı...bide şimdi turkcell'in reklamı hoş adam durmadan oynuyor...
|
||
|
||
| Ya arkadaşlar nereye açılabilir bu konu sizce söyleyin Allah aşkına. | ||
|
||
Ya arkadaşlar nereye açılabilir bu konu sizce söyleyin Allah aşkına. buraya olmayacağı kesin tamam belki haklısın ama buraya gerçekten uymamış diye söyledik,yani kendi fikrimiz.belkide konu dışını kaldırdıklarından böyle bir sorun çıktı diyor ve topu yönetime atıyorum
|
||
|
||
| 2 tane reklam var bir tanesi coca cola reklamı telefon gibi kullanıyorlarya o birde laptopla hani mozartın senfonisini calıyorlar sonra kız odadan cıkarken insanlar alkıslıyorlarlar | ||
|
||
| lösev reklami | ||
|
||
| bence Turkiyenin en basaril oldugu sey REklam su aralar begendigim reklam kotuyum benkotuyum Okan |
||
|
||
| kötüyüm ben kötüyüm tabii ki.çok komedi bir reklam yaaa bana download edebileceğim bir site söylebilir misiniz bu rklam için lütfen??? |
||
|
||
lösev reklami http://www.youtube.com/watch?v=-e0hZAA6RTw bugüne kadar gördüğüm en duyarlı en hakiki en sorumluluk sahibi reklam filmi.. |
||
|
||
| bencede en güzel reklam flmi (lösev) | ||
|
||
Turkcell reklamları çok güzel oluyor bence
|
||