|
||
tamam suçluyu buldum burak mış ne burakı ya ben yapmadım
|
||
|
||
çokonat reklamı süper ya ![]() çocuk sürekli kızın yaptılarını yapıyor falan kız çikolatayı ısırınca ağzı açık kalıyor ya.işte kadınların gücüüü
|
||
|
||
| Turkcell'in Tarife Yumurtlayan Tavuğu çok hoş olmuş... | ||
|
||
TEB bankasının reklamı;engin günaydın oynuyor..''aşkımıza mola verelim mi?'' diye soruyor tam da yüzük takacakken deli ya
|
||
|
||
fındık reklamı çok güzel ya.çinliler bunları türkler avuçla yiyorlarmış deyip avuçlarına döküp yine çubukla alıyorlar yaa koptum yaa
|
||
|
||
iyiiki varsın futboll eğlencesi pek bolll
|
||
|
||
REFRESH sana kasten söylemiyorum sakın yanlış anlama da şu turkcell reklamı çok şey isminide koyamıyorum ya... yaşını başını almış insanlar tavuğa soru soruyorlar görülecek iş midir bee
|
||
|
||
yapı kredi world reklamı vadaaaa
|
||
|
||
bende ülker çikolatalı gofret reklamı var ya çocuk kıza oru sorucak elinde yüzük kutusu kızda evlenme teklifi ediceğini sanıyor ama çocuk yüzük işine giricem diyor ya ölüyorum o reklama ya
|
||
|
||
bir de ülkerin bi çikolata reklamı var kız çocuğa asılacak çay ister misin falan diyor çocuk aç istiyor tabii sonra kız çay almaya gidiyor çikolatanın vazibesine dayanamıyor unutuyor doğal olarak çayı(çay unutulurmu bee ) çocuk soruyor "çay?" kız diyor isterim tabii kii
|
||
|
||
ve belki istiyorum bu o kadar yanlış birşeymi sanki?
|
||
|
||
| harika bunlar çok begendim yav ama roberto carlosun banka reklamı var çok güzel bence o. | ||
|
||
| şu yeni çıkan bebek bezi reklamı var ya komutan giriyo burası bebek gibi kokuyo falan gibi bişi diyo o çok güzel vre çok tatlı |
||
|
||
avea nın reklamı. oh be diyip duruyorlar ya çok güzel
|
||
|
||
avea nın reklamı. oh be diyip duruyorlar ya çok güzel evet ya bayılıyorum bende çok şirinler insanın avealı olası geliyor iyi reklam ![]()
|
||