|
||
ben vodofone reklamlarına kopuyorum ya şu sıralar omo'nun reklamlarıda güzel "kirlenmek güzeldir " ayrıca burhan altıntop bi mola süper
|
||
|
||
| FIAT'ın yeni bi reklamı çıktı punto arabasının hani 3 tane araba var biri beyaz biri kırmızı biri yeşil o reklam süper çok güzel ya | ||
|
||
Genellikle reklamlardan nefret ederim ama bazı reklamları hiç kaçırmam denebilir.Mesela
''Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm''... Çok tatlı bir reklam bence Bilmeyenlere (domestos reklamı...) benımde en cok sevdıgım reklamdı okanın sesı reklamlara cok yakısıyo beyın kostebek falan |
||
|
||
| çoçuk=iyiki doğdun keeemiikk beyn=ben kemik değilim yav çocuk=sennn kemikksinn beyn=iyi ben kemiğim sen kimsin çocuk=benn pınar beyazcııyım ![]() heralde böyleydi dialog ;Dpınar beyaz reklamı
|
||
|
||
| evet pınar beyazın reklmlerı çok komik bi de şimdi bi otomobil markasının reklamı vardı ford focus "sanırım her parçası yeniden yorumlandı" diyordu müziği falan güzel baya | ||
|
||
| bi cocuk bezi reklamı haguss cocuk hortumla bahceyi sularken hortum delik cıkar cocuk bezini yırtık olan yere baglayıpğ sulamaya devam ediyo ya cok komik bi reklam | ||
|
||
trident splash in reklamını ya böyle havuzdan filan çıkıyolar o reklamı da şarkısını da çok sevdim ayrıca sprite nin tüm reklamları manyak derecede güzell ...
|
||
|
||
|
||
|
||
bu video sunu koyduğunuz reklam baya komik gerçekten ha birde gülümsemeyle anahtar deliğinin aydınlandığı reklamda çok komik
|
||
|
||
cem adrian çok güzel yorumlamış
|
||
|
||
| cem adrian çok güzel yorumlamış. | ||
|
||
| bu reklamı ilk defa gördüm. bence de cem adrian güzel yorumlamış. | ||
|
||
| vodafone reklamının "ANNE BEN AFRİKAYA TASINIYOM" |
||
|
||
vodafone reklamının "ANNE BEN AFRİKAYA TASINIYOM" anne ben afrika'ya taşınıyorum..aa çok uzak çok kısa ve öz bir reklam bende seviyorum bu reklamı bir de çocuğun ses tonu çok güzel..
|
||
|
||
| bencede alakası yok | ||