|
||
| Lily Plus tuvalet kağıdı reklamı. O nasıl tatlı bir çocuktur Allah'ım? :] Çocuklarla arası pek iyi olmayan biri olarak bu çocuğu yemek istiyorum ciddi ciddi. | ||
|
||
son zamanlarda bir çikolata reklamının müziği var çok güzel ... çocuksu gülen bir aşk.. falan diyor ...belki eski bir şarkıdır ama ilk kez duydum çok güzelmiş
|
||
|
||
| Aslan kaçmış müdürüm (!) --Çaktırmaaa
|
||
|
||
benim en sevdigim reklam magnum reklami, bir kadin magnumu isiriyor her izledigimde canim magnum cekiyor
|
||
|
||
benim en sevdigim reklam magnum reklami, bir kadin magnumu isiriyor her izledigimde canim magnum cekiyor araba olanmı ![]()
|
||
|
||
cem adrian çok güzel yorumlamış ![]()
|
||
|
||
Aslan kaçmış müdürüm (!) kesinlikle evet oooooooooooooooooo --Çaktırmaaa ![]()
|
||
|
||
engin günaydının askımıza mola verelim mi reklamı cok hoş.. ![]() cezanın sarkı söylediği reklam süper..(ama keske milliyetin olmasaydı )engin günaydın o reklamda çok sinirdi birde kızı kesmesi yok mu cezanınkide mesaj vericiydi ama bence en güzel reklam REDD BULL KANATLANDIRIRRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
||
|
||
| aysun kayacı ile aysel gurel pepsi reklamında oynamişti cok güzel bir rekam olmuş. | ||
|
||
| gel bana çikolata sevgilim ben seni sevdikçe severim... cafe crown reklamı
|
||
|
||
| ASLAN kaçmış müdürüm -çaktırma
|
||
|
||
| redbull reklamları -haliç projesini Mimar Sinan'a vereceğim
|
||
|
||
bide avea nın şu kedi, ile konuşan aşık coçuk
|
||
|
||
cem adrian çok güzel yorumlamış ![]() ![]() Aa inanmiyorum bu ses Cem Adrian'in sesi mi..? Bende her dinledigimde ne kadar güzel bir ses diyordum icimden.. Ama ne yalan söyliyeyim hep kadin sesi saniyordum..
|
||
|
||
benim en sevdigim reklam magnum reklami, bir kadin magnumu isiriyor her izledigimde canim magnum cekiyor araba olanmı ![]() evet o
|
||