|
||
hürriyet in insan haklarını anlatan yeni reklamı çok güzel komik değil ama çok hoşuma gitti Evet çok etkileyici özel bir reklam... Finansbank Güç Sizde reklamı! Para para para...para! ![]() Onda bunda şunda yok borç deyince hayır çok hani nerde onca dost para lazım kimse yok Onda bunda şunda yok param sıfır derdim çok çalmadığım kapı yok :D
|
||
|
||
Cem Yılmaz'ın son reklamı gülmekten yerlere yatıyorum ![]() görebilecek miyim doktor?
|
||
|
||
| son çıkan hürriyet'in reklamını çok beğendim. | ||
|
||
cem yılmazın reklamı kedinin gözleri..
|
||
|
||
Benim ki bir çatı kaplama reklamı hakikaten süper bir reklam isteynler bu linkten bakabilirler duygulanmamak elde degil ![]() eklamda sevgili iki kertenkelenin birbirine sarıldıktan sonra birisinin çatıda oluşan çatlaktan aşağıda düşmesi anlatılıyor. Sevgilisinin düştüğünü gören diğer kertenekele de arkasından atlayıp intihar ediyor.Bu hazin duruma şahit olan kiracı da evi yaparken Shera adlı kaplamayı kullanmayan müteahhitin boğazına sarılıyor. İşte o reklam......... http://www.ilginchaber.com/745_bu-reklam-filmini-mutlaka-izleyin-(video).html |
||
|
||
Benim ki bir çatı kaplama reklamı hakikaten süper bir reklam isteynler bu linkten bakabilirler duygulanmamak elde degil ![]() eklamda sevgili iki kertenkelenin birbirine sarıldıktan sonra birisinin çatıda oluşan çatlaktan aşağıda düşmesi anlatılıyor. Sevgilisinin düştüğünü gören diğer kertenekele de arkasından atlayıp intihar ediyor.Bu hazin duruma şahit olan kiracı da evi yaparken Shera adlı kaplamayı kullanmayan müteahhitin boğazına sarılıyor. İşte o reklam......... http://www.ilginchaber.com/745_bu-reklam-filmini-mutlaka-izleyin-(video).html ben izledim süper bir reklam .. :Dherkese tavsiye ederim vala.
|
||
|
||
bir de cem yılmazın reklamı varya adını bilmiyorum herkesin gözler sası.ordaki kediye falan kopuyorum ![]() |
||
|
||
Benim ki bir çatı kaplama reklamı hakikaten süper bir reklam isteynler bu linkten bakabilirler duygulanmamak elde degil ![]() eklamda sevgili iki kertenkelenin birbirine sarıldıktan sonra birisinin çatıda oluşan çatlaktan aşağıda düşmesi anlatılıyor. Sevgilisinin düştüğünü gören diğer kertenekele de arkasından atlayıp intihar ediyor.Bu hazin duruma şahit olan kiracı da evi yaparken Shera adlı kaplamayı kullanmayan müteahhitin boğazına sarılıyor. İşte o reklam......... http://www.ilginchaber.com/745_bu-reklam-filmini-mutlaka-izleyin-(video).html gerçekten çok güzel bir reklam ......................
|
||
|
||
Çok acıklı , çok ilginçmiş.
|
||
|
||
ayy süper reklam ya ![]() bende vodafone reklamları var ya mesajlaşmak bedava ![]() ölüyorum o reklamlara ![]() çocuğun teki kız arkadaşını sallıyor diğer eliyle mesaj çekiyor kız bir anda yok oluyor ![]() |
||
|
||
yok Cem Yılmaz reklamını hiçbir reklama değişmem bu aralar
|
||
|
||
Yeni cıkan molfix bebek bez reklamı harika olmuş yaa...Rober hatemo nun şarkısına uyarlamışlar izleyin...
|
||
|
||
Okan bayülgenin kart reklamınada hastayım'durun napıyorsunuz benim kredi kartım ciiiiiipli'
|
||
|
||
Uçtu Uçtu Kuş uçtu Yandı Yürek tutuştu...
|
||
|
||
ayy süper reklam ya YENİ izledim süper di.. ![]() bende vodafone reklamları var ya mesajlaşmak bedava ![]() ölüyorum o reklamlara ![]() çocuğun teki kız arkadaşını sallıyor diğer eliyle mesaj çekiyor kız bir anda yok oluyor ![]()
|
||