|
||
| Sigorta reklamı var ya ben onu çok seviyorum adam bu evin güvencesi benim diyor sonra hırsız yanlışlıkla adamın kafasına halıyı çarpıyor.... | ||
|
||
Josh'un oynadığı Magnum reklamı
|
||
|
||
| vivident reklamı vardı bir ara.. küçük çocuğun bankta oturan bir adama su tabancası doğrultması ve sonrasında sakızın çiğneme esnasında tazikli suyla adamın çalılara uçması.. çok eğlenceli bir reklamdı.. şimdi oynamıyor sanırım.. |
||
|
||
vivident reklamı vardı bir ara.. küçük çocuğun bankta oturan bir adama su tabancası doğrultması ve sonrasında sakızın çiğneme esnasında tazikli suyla adamın çalılara uçması.. çok eğlenceli bir reklamdı.. şimdi oynamıyor sanırım.. evet bu reklam harikaydı
|
||
|
||
| cola turka'nın taraftar bardağı reklamı... -cola turka'nın yeşil kapaklarını sakın atma aysel teyze... -iki kapak getirene takım bardağı hediyeeee... böyle tezahürat olarakta harika oluyor...
|
||
|
||
En sevdiğim reklam Koray Candemir'in oynadığı reklam ![]() Avivasa reklamı var bide paraları paraları saç saç saç saç-ma saçma faln die ![]() Bu kadar aklıma başka gelmedi şuan. |
||
|
||
| Türktelekom-Cemyılmaz(Şaşı Olduğu Reklam) | ||
|
||
vodafone reklamlarıda güzel hele o araba park ederken direğe çarpan çok hoşuma gidiyor
|
||
|
||
| bir de şey vardı şimdi pek çıkmıyor: -anne ben afrikaya taşınıyorum -ay çok uzak.. hiç bir tepki yok ikisinde de , tam kopmalık.. |
||
|
||
bir ara pınar sütün bir reklamı vardı hatta okan bayülgende seslendiriyordu.beyn,baarsak ve bir organ daha vardı onu hatrlamıyorum çok güzel bir reklamdı hatta beyn "kapatım gidicem bu vücudu ya" diyince çok gülmüştüm hoş bir reklamdı... katılıyorum cok güzel reklamdı
|
||
|
||
evy baby reklamları çok tatlı şu askerdeki bebekler
|
||
|
||
evy baby reklamları çok tatlı şu askerdeki bebekler ![]() evet çok komikler -bu bebek kokusu nerden geliyor -evy babyden komutanım .............
|
||
|
||
bir de şey vardı şimdi pek çıkmıyor: -anne ben afrikaya taşınıyorum -ay çok uzak.. hiç bir tepki yok ikisinde de , tam kopmalık.. galiba o reklam vodafone ´nun reklami bi tane daha var oda cok komik -Baba ben okulu birakip dansöz olucam -tamam (diyiyor galiba yanlis hatirlamiyorsam ) oda cok komik |
||
|
||
| reklam izlemeyi çok seviyorum:)coca colada hani bi çocuk sokakta oturmuş gitar çalıyordu bide mutluluk fabrikası vardı onlar çok hoşbi de dove'un fresh touch reklamındaki müzik çok hoştu | ||
|
||
| millilerin oynadığı arkada heldorado çalan şarkının reklamı yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz TÜRKİYE
|
||