|
||
| şey çok güzel abi gel gel gel topla topla topla hooop çok komik ya kopuyorum |
||
|
||
şey çok güzel abi gel gel gel topla topla topla hooop evet bende en çok onda gülüyorum çok komik ya kopuyorum
|
||
|
||
Cem yılmaz yaa komedi insan... bi de trident splash reklamı var o da hoş
|
||
|
||
| oyunlara gelmeyin çoğu israil malı israil malı kullanmayınn ülkemizi satmayın!!! | ||
|
||
| Bence beyaz'a üniversitede yapılan şaka reklammı (fanta) | ||
|
||
Alıntı Bence beyaz'a üniversitede yapılan şaka reklammı (fanta) evet kesinlikle süper ;)ama ben onun bilinçli yapıldığını düşünüyorum
|
||
|
||
şey çok güzel abi gel gel gel topla topla topla hooop bncede yaa cok komık o bıde Cem Yılmazın Turk Telekom reklamında kopuom yha çok komik ya kopuyorum
|
||
|
||
| beyaz gönüllerin kralı ohh yeaahh o bir tabiat harikası ohh yeaahh Cok seviyorum bu reklami.. Özellikle Beyaz'in tirsmasi yok mu..
|
||
|
||
pınar beyaz reklamları çok hoş (okyanus : deliyim dimiiii)
|
||
|
||
beyaz gönüllerin kralı ohh yeaahh o bir tabiat harikası ohh yeaahh Cok seviyorum bu reklami.. Özellikle Beyaz'in tirmasi yok mu.. ![]() euhe.süper o yav.hatta bi arkadas var adını vermiyim kerem gönüllerin kralı diye bir alıntı yapmış.alnından öpüyorum onu
|
||
|
||
| ben rulokat'ınkileri seviyorum:) | ||
|
||
şey çok güzel abi gel gel gel topla topla topla hooop evet bu süper çok komik ya kopuyorum
|
||
|
||
| PINAR BEYAZ PEYNİR REKLAMI OKYANUS VAR ''BEN PAMUKDAN YAPILMIŞIM'' O ÇOK ŞEKERR
|
||
|
||
beyaz'ın oynadığı reklama bayılıyorum ya çok güzel
|
||
|
||
Lost dizisindeki Sawyer'ın (Josh Holloway) oynadığı MAGNUM reklamı. ![]() ha birde Nuri Alço'nun oynadığı var. Gazozumu açar mısınız?
|
||