|
||
| bence tadım şu anki reklamı çok komik (taze çekirdeği nasıl anlarız diye) | ||
|
||
bnce tadım şu anki reklamı çok komik (taze çekirdeği nasıl anlarıs diye) bence çok salak o reklam komik bir reklam yaptıklarını sanıyorlar ama ben beğenmiyorum şey çok hoşuma gidiyor burhan'ın oynadığı reklam var ya dur dur ben ödeyeceğim iyi ama hep sen mi ödeyeceksin yooo ilk bir ay ben ödeyeceğim sonra hep sen ödeyeceksin oluuur
|
||
|
||
Cem Yılmaz'ın reklamı. Onlar öyle baktıkça ben kopuyorum yaa Hele o kedi
|
||
|
||
Benim şu anda en beğendiğim reklam: Euro2008 için tasarlanan ANA SPONSOR sloganıyla :DTTnet reklamı ve Euro2008 için çekilen Türko,Ülker,Cocacola reklamları böyle önemli zamanlarda birlik ve beraberliği sağlıyor .Ayrıca Celocan reklamlarını da seviyorum.
|
||
|
||
| milli takım reklamları opet bölümü... -abi bi top oynatmadınız yaaa...
|
||
|
||
Uçtu Uçtu Kuş uçtu Yandı Yürek tutuştu... ![]() ![]() -Peki Pınar beyaz bitince na'parsın? -Ağlıyomuş gibi yap üğüğüüüğüüğüğğüğüüğü
|
||
|
||
Şuanda Pınar rekklamındaki okyanus un tüm reklamları ![]() Ve ülker in reklamı milli takıma yaptıgı REKLAM yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz Türkiyee |
||
|
||
| bence son zamanların en iyisi beyaza yapılan kamera şakasııı (fantaa) | ||
|
||
| benim avrupa şampiyonası reklamları..Ayrıca pınar beyaz:) | ||
|
||
| Valla domestosun reklamı; Lekelerin üzerinde mikroplar yaşarrr çok tatlı bir reklam ya
|
||
|
||
| garanti- turko reklamı.. milli ruhu müthiş yansıtan bir reklam.. sahada da görmek istediğim buydu ama neyse.. |
||
|
||
| milli takım için yapılan reklamlar ve molfix'in reklamı çok komik ve güzel bayılıyorum ona hemen yaparım şimdi çok çişim var çok tatlı ya çoook
|
||
|
||
bnce tadım şu anki reklamı çok komik (taze çekirdeği nasıl anlarıs diye) bence çok salak o reklam komik bir reklam yaptıklarını sanıyorlar ama ben beğenmiyorum şey çok hoşuma gidiyor burhan'ın oynadığı reklam var ya dur dur ben ödeyeceğim iyi ama hep sen mi ödeyeceksin yooo ilk bir ay ben ödeyeceğim sonra hep sen ödeyeceksin oluuur ![]() aynenn
|
||
|
||
| pınar beyaz reklamı ve turko reklamı | ||
|
||
hayat maksimumda....
|
||