|
||
| şu an en sevdiğim reklam Turkcell'in reklamı OrDa OLsAm BuRdA olSaM oNu GiYsEM BuNu YapSaM...
|
||
|
||
şu an en sevdiğim reklam Turkcell'in reklamı aa evet tam benlik şarkı sözleri OrDa OLsAm BuRdA olSaM oNu GiYsEM BuNu YapSaM...
|
||
|
||
NIKE -- ''SIRADAKİ GELSİN'' sloganıyla yaptığı reklam dizisi gerçekten çok iyi. evet bu da doğru
|
||
|
||
TÜM TURKCELL REKLAMLARI ÇOK HOŞUMA GİDİYO :DBİ DE ŞEY VARDI GARANTİ EMEKLİLİLİLİLİLİLİLİK NE MUTLU EMEKLİLİLİLİLİLİKK
|
||
|
||
| CEM YILMAZ'ın türktelekom reklamlarının hepsi | ||
|
||
Recebin tavuğu ![]() -soyle bebişim
|
||
|
||
bir de orda şey diyor ya o-nay-lıyorrummm
|
||
|
||
yaa tavuğu anlatışına fecii kopuyorum.
|
||
|
||
recepin tavuğu...
|
||
|
||
şu an en sevdiğim reklam Turkcell'in reklamı OrDa OLsAm BuRdA olSaM oNu GiYsEM BuNu YapSaM... evet ya süper o da
|
||
|
||
Recebin tavuğu ![]() -soyle bebişim ![]() bir de orda şey diyor ya o-nay-lıyorrummm evet bende şimdi o reklamı seviyorum diyo ya en başta böyle o meymenetsiz hayvanla göz göze gelince bide bi gözü büyük bi gözü küçük karanlık bi hayvan
|
||
|
||
| bi kadın bellona reklamında arabayı park edemio o çok komik bide park alanı çok geniş:D | ||
|
||
| hürriyetin reklamı çok güzel hiç bir farklılık ayrımcılığa yol açamaz mıydı öyle bir şeydi işte recep'in tavuğu çok komik yaa
|
||
|
||
sanny di sanırım adı ;Dhani güneşi oynatıyor ya çok seviyorum o reklamı
|
||
|
||
| aveadan sınırsız kamu tarifesi çok hoş ''bu numarayı hemen kaydet,aradıgım gelini buldum,aman o getirdiklerin hiç bir şeye benzemiyordu''
|
||