|
||
Bu aralar Recep İvedik in Turkcell reklamı çok hoşuma gidiyor..cidden çok yaratıcı bir reklam
|
||
|
||
| Hürriyet'in insan hakları beyanamesini irdelediği reklam çok duyarlı.... | ||
|
||
sunny reklamı var ya onu çok seviyorum''i love you'' :)bi de yeni sprite reklamı var ya o çok hoşuma gitti ordaki çocuk çok tatlı ;Dben bide coca-cola reklamından hoşlansam tam olucak yani
|
||
|
||
ben aslinda power turk deki reklamlarida cok seviyorum cünkü orda hep cok komik reklamlar var
|
||
|
||
Sprite reklamı bu aralar gozüme carpıyor.Cocuk maşallah hicbişeyi sallamıyor bateri calışıda cok güzel.
|
||
|
||
Sprite reklamı bu aralar gozüme carpıyor.Cocuk maşallah hicbişeyi sallamıyor bateri calışıda cok güzel. ![]() Evet benim de şu sıralar en sevdiğim reklam o ...........
|
||
|
||
Ben Euro2008 maçları sırasında yayınlanan reklamlardan bazılarını çok sevmiştim ve gerçekten güzel reklamlardı öyle ki Euro2008 reklamları Euro2008 kadar ses getirdi özellikle de TTnet(ANA SPONSOR :Dsloganıyla)ayrıca PO'nun reklamı çok güzeldi hele o Arda'nın topa vuruşu,bir de Coca cola'nın reklamı herzamanki coşturuyor.Birde şimdilerde Genç Turkcell'in reklamı çok harika.
|
||
|
||
mütemadiyen cornetto
|
||
|
||
Ben Euro2008 maçları sırasında yayınlanan reklamlardan bazılarını çok sevmiştim ve gerçekten güzel reklamlardı öyle ki Euro2008 reklamları Euro2008 kadar ses getirdi özellikle de TTnet(ANA SPONSOR yaa bende en çok onları seviyorum en çokta ülkerin reklamını çnkü orda emre daha çok çıkıyor :Dsloganıyla)ayrıca PO'nun reklamı çok güzeldi hele o Arda'nın topa vuruşu,bir de Coca cola'nın reklamı herzamanki coşturuyor.Birde şimdilerde Genç Turkcell'in reklamı çok harika.
|
||
|
||
recep ivediğin reklamları çok komik..
|
||
|
||
Turkcelin 5 dk 1 kntr reklemında recep ivedik'i oynatması süper olmuş.
|
||
|
||
| Benim Fanta Gençlik Festivali reklamı da ilgimi çekti,özellikle de Emre Aydın'ın şarkı söyleme kısmı. | ||
|
||
| vakıf bankın reklamı ile cola turkanın reklamı bir de coco colanın reklamı bırrrrr | ||
|
||
Josh Holloway'in sonunda nedense morarım kaldığı magnum reklamı
|
||
|
||
Recep'in tavuğu
|
||