|
||
| Hem de ucuz Ev pandası ![]() bu aralar bu reklama çok gülüyorum
|
||
|
||
bence aveanı reklamı da komik hadi bi kız çıkıo ya mikrofona konuşuyo....güzellik yarışması temalı bişi....penguenler üşümesin istiyorum ama küresel ısınmaya da dur densin.. organik yiyecekler tabana yayılsın(gibi bişi) beden eğitimi dersinde plates yapılsın.... süper ya!!! ..... .... inanırsak olur!!!reklamın mesajı.. |
||
|
||
| Ya aslında artık çok güzel reklamlar yapılıyor mesela benim bir ton sevdiğim reklam var örneğin: Fanta(kendi şovmenine şaka yapabilen gençlik) süper reklam ya harika yemiş Beyaz tabiikide ;Maximum , sonra Magnum , İkram(sen yenisin galiba..) , Pınar süt (kapatıp gidecem bu vücudu ya...) daha bir ton...... |
||
|
||
| İng Bank reklamı harika...orada bir yabancı fotoğrafçı var yarım yamalak Türkçe konuşuyor çok hoş bence..çok nadirdir böyle reklamları izlemek için can atmam. | ||
|
||
| Şimdi de Lig Tv nin reklamı çok hoşuma gitti..... | ||
|
||
İng Bank reklamı harika...orada bir yabancı fotoğrafçı var yarım yamalak Türkçe konuşuyor çok hoş bence..çok nadirdir böyle reklamları izlemek için can atmam. ben de çok beyendim o reklamı yaa
|
||
|
||
bende son günlerde karşı takımdan taraftarla oyuncu birbirlerine koşuyolar ya gülmekten ölüyorum ona helede r.carlosla şişman bi adam sarılıyolar sonra keşke karşı takımlar birbirlerine sarılsa dostluk adına ama süper reklam
|
||
|
||
Evet Lig tv reklamı çok güzel gerçekten bir de petrol ofisinin köstebekli reklamı çok hoşuma gidiyor
|
||
|
||
Sprite reklamı çok güzel yaaa ![]() Bir de şu Tolga Çevik'in oynadığı maximum, çok komik oluyor...
|
||
|
||
Şu sıralar maximum reklamı -Arkadaşım iyi misin ?? .. -İyiyim ama çok korktum ya ............
|
||
|
||
| Burası boş mu? -sizce? -ya erol ama benim telefonum video göstermiyo ![]() benimki gösteriyor ister misiniz? -sizce? ![]() -inanmıyoruum belim çok kalın çıkmış bu telefon bende kalabilir mi?sizce? ![]() bu reklama bayılıyoruuum
|
||
|
||
| --peki sen kimsin? --bende simitçi tadında bi adamım işte
|
||
|
||
--peki sen kimsin? evet.güzel reklam bende sevmiştim --bende simitçi tadında bi adamım işte ![]()
|
||
|
||
| -lig tv -maximum -sprite |
||
|
||
ruffles! bkz.hayatı enlerde yaşarım,bkz.ben bonus severim.
|
||