|
||
| akbank reklamı | ||
|
||
| Ata Demirerin Vestel reklamı.CMYLMZ IN OPETİ, Şahanın Ritmixi, Okan Bayülgenin Seslendirdiği ve oynadığı reklamlar. | ||
|
||
şu ''kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm '' (çamaşır suyu reklamı) gerçekten çok hoş ya...
|
||
|
||
| akbank reklamı ve (israil malı olduğunu biliyorum ama)sprite reklamları.aslında daha çok var... | ||
|
||
| rocco nun lolipop reklamı şu aralar hoşuma gidiyor... | ||
|
||
uyanın olduğu reklam da güzeldi, etkileyiciydi
|
||
|
||
uyanın olduğu reklam da güzeldi, etkileyiciydi Müzik reklamı güzel kılmış olabilirmi sence?
![]() |
||
|
||
uyanın olduğu reklam da güzeldi, etkileyiciydi Müzik reklamı güzel kılmış olabilirmi sence? ![]() evet olabilir ama çok böyle bilinçlendiriciydi.ben reklamın etkisinde kalmıştım, tabi müziğinde etkisi vardır
|
||
|
||
onyüzbin baloncuk yuttum çok güzeldi o reklam ahhh ahhh
|
||
|
||
"türkcell süper lig hiiiç bitmesin" reklamları
|
||
|
||
Ruffles reklamı...
|
||
|
||
| lösev reklamı... | ||
|
||
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederim ederim ederim... ![]() İştecell rekamı süper(Sarp Apak tam süper olmuş valla "..ben gidiyorum ya golf sıkıcı..."metni kim yazmışsa helal olsun valla |
||
|
||
| arkadaşlar arada belirteyim.şu akbank reklamında 120 kişi oynuyormuş.günde 12 saat, 7 gün çekim yapmışlar.tvde izlemiştim. (pvö kardeş parantezi kapatmayı unutmuşsun) |
||
|
||
akbank reklamı ne zaman rastlasam hayranlıkla izliyorum gerçekten büyük bir özverinin sonucu...
|
||