|
||
| bencede nasıl reklam çekmişler öyle helal olsun | ||
|
||
arkadaşlar arada belirteyim.şu akbank reklamında 120 kişi oynuyormuş.günde 12 saat, 7 gün çekim yapmışlar.tvde izlemiştim. saol ezgi uyarın için ;)Akbank reklamı hakikaten süpper olmuş :)Keşke çekim ekibinde olup yaşasaydım..helal olsun tüm ekibe (pvö kardeş parantezi kapatmayı unutmuşsun)
|
||
|
||
| tek kolay olan hızlandırma efeki. | ||
|
||
| akbank süper bir reklam. . .=) | ||
|
||
| rocco reklamlarıda güzel | ||
|
||
| hergün bi avuc findik iyi gelir! yersen..... bu reklam süper bence |
||
|
||
| Bana yardım ederseniz sevinirim bir reklam müziği arıyorum çok da sevdim reklamı wings card sizi uçurur diye hafif tempolu bir müzik var reklamın fon müziği harika bayıldım ama bulamıyorum bilmiyorum ayrıca reklamda çok hoş özgürlük açısında hoşumada gitti İstanbul'dan girip Venedik gondollaırn ordan çıkıyor gençler koşuyorlar. Müziğini bilen var mutlaka söylesin reklamı gördükçe içim sızlıyor tamamını dinleyemiyorum diye. Fly dediğini anlıyorum sözlerden sonra kaç tane fly diye şarkı indirdim yok yok yok. |
||
|
||
| Akbank reklamları..Gerçekten çok hoş ve yaratıcı... | ||
|
||
| Şu evde uydu alıcısı olmayan adam var ya belgeseli kendi çekiyor romantizm diyor karısı yandık diyor aksiyon arıyor elmanın sapını ağzıyla el bombası misalı kopartıp karısının kafasına atan adam var ya o reklam çok hoşuma gidiyor birde kendini vuruyor o sahneler hoşuma gidiyor. Digitürk reklamı galiba | ||
|
||
Vestel'in reklamlari.. ![]() Özellikle o Şahika Hanım'ı ailecek severek izliyoruz.. ![]() // Gençler haklı, Vestel farklı. ![]() |
||
|
||
| ruffless(böyle yazılıyor di mi? cips olanı işte..) ve levi's reklamı (huh!) |
||
|
||
| televizyon fazla izlemem ama reklamlara uyuz oluyorum. düzgün bir reklam yapan yok... | ||
|
||
televizyon fazla izlemem ama reklamlara uyuz oluyorum. düzgün bir reklam yapan yok... yok daha neler bir saymaya başlasak aklıma gelenleribir kere levi's reklamları bu sözünü çürütür ya. Ve kısa film olarakda harika şeyler çıkıyor yanılgıya kapılmışsın. Ve harika müziklede kullanılıyor reklamlarda çok şey kaçırıyorsun çok iyi şeylerde var. |
||
|
||
| bende ençok wings card reklamını seviyorum daha doğrusu reklam değil de müziği benim ilgimi çeken.o kadar hoş ki..bulabilsem keşke adını falan da bilmiyorumm | ||
|
||
bir ara pınar sütün bir reklamı vardı hatta okan bayülgende seslendiriyordu.beyn,baarsak ve bir organ daha vardı onu hatrlamıyorum çok güzel bir reklamdı hatta beyn "kapatım gidicem bu vücudu ya" diyince çok gülmüştüm hoş bir reklamdı...bide şimdi turkcell'in reklamı hoş adam durmadan oynuyor... benim en sevdiğim reklam bu zaten daha önce de yaşmışım okan olsun benim için yeter ama televizyon izlemem
|
||