|
||
| levis reklamları cidden çok hoş,ben çok beğeniyorum.. | ||
|
||
| Gayet duzgun reklamlar var bence..(Ben de fazla tv izlemem ama izledigim kadarıyla soyleyeyim) Sanırım İpana'nın bir reklamıydı, bir cocuk vardi ,en basında bir kıza gulumsuyurdu ,kız karsılık olarak gulmuyordu..Sonra cocuk onune gelene gulumsuyordu (cocugun agzında da tel vardı) karıslık alıyordu bebeklerden,karıncalardan fılan... Sonra bir cafede aynı kızı goruyordu kıza yıne guluyordu kız da ona karıslık olarak guluyordu (kızın da agıznda tel vardı) ..Slagonı da ''hayata gulumse'' idi.. O slogan |||[benim]||| yasama amaclarımdan.. Hayata gulumsemeyi seviyorum.. ![]() Bir de Schweppes reklamlarını cok severim..Çita cok cool yahu hayranım ona ![]() Turkcell reklamları cidden sıktı su kucuk cocuk işinin vıcıgını cıkardılar..Zaten hep boyle oluyor, birsey tutunca vıcıgını cıkarmak farz oluyor.. Okan Bayulgen gibi sovmenleri de reklamlarda gormekten pek haz almıyorum zaten herkes kendi işini yapsın evli evine koylu koyune... |
||
|
||
| tüm coca-cola light reklamları | ||
|
||
| coca-cola light reklamları süper |
||
|
||
| fanta renklamı...beyaz yakışmış oraya | ||
|
||
| koko kola reklamlarından her zaman nefret etmişimdir.fanta reklamı da kötü olmuş. beyaz ne öyle ya??? | ||
|
||
| coca-cola reklamları gerçekten çok hoş.ama araba reklemlarıda bi o kadar güzel.mesela peguet:D | ||
|
||
| beyaz sempatik,pek komik olmasada yakışmış | ||
|
||
| nike reklamları da güzel.. |
||
|
||
| akbank reklamları :=) | ||
|
||
| ŞU REKLAM ÇOK GÜZEL::BABA KOMŞUMUZUN OĞLU SAÇIMI ÇEKTİ:NÖĞĞĞĞ,,HADİ TAŞINALIM OZAMAN,,,BİDE:BABA EVE SİNEK GİRDİ,,NÖĞĞ HADİ TAŞINALIM OZAMAN :=) | ||
|
||
levis reklamları cidden çok hoş,ben çok beğeniyorum.. ben de
|
||
|
||
| Akbank'ın yeni reklamlarından birisi herzamanda reklamlarda iyi olmadıklarını gösteriyor aslında çok iyi işler çıkartıyolar ama son reklamlardan birisi fiyasko. Metroda diyor vatandaşlık numaranı al kolay kredi anlatıyorlar ya.Metroda dışarı mesaj atabilirsin telefon açabilirsin ama içeriye mesaj alımı yok telefon görüşmeside yok. Güvenlik sistemi yüzünden bomba patlatıyorlar uzaktan kumanda telefon vasıtasıyla onları engellemek için yapılmış birşey.Yani metroda bankaya mesaj yolla cevabı atamaz banka çıkışta tabi gelirde anında cevap meselesi yalan oldu reklamda tabi.
|
||
|
||
domestos reklamı 'kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm...' bayıldım bu reklama yaa
|
||
|
||
CEM YILMAZ
|
||