|
||
| Bence çok hoş.. gerek şarkılarının sözleri, gerek müzikleri.. | ||
|
||
geçen sene yedikule zindanlarındaki konserde(bu arada aynı konserde maNga ve geç saatte de MVÖ de çıktı )nem de vardı..herkes bi coşmuş,bi coşmuş.. çığlıklar fln..ama bi ara artık herkesin sabır sınrıları aşılmış olacak ki,yavaştan nem'e olumsuz bi şekilde bağıranlar oldu..''Yuhh..'' ya da ''Güle güleee...'' tarzında.. bu,beğenilmese dinlenmese bile herhangi bir müzik grubuna söylenebilecek kötü birşey..bundan pek hazzetmemiştim tabii(her ne kadar bu grubu dinlesem ve sevemesem de..) sonuçta anlayışlı olmak lazım..müzik bir sanat sonuçta ve sanat yapmaya çalışan kimselere haksızlık yapmak doğru olmaz..aynı şekilde,MVÖyü dinlemeyenlerin kıymetli grubumuza ileri geri konuşulmasını yada belirttiğim gibi konserlerinde onların yuhalanmalarını ister miyiz?tarz olarak,sound olarak,solistin sesi ya da ne bileyim yorumlayış stili benim pek de dinlediğim türden bi grup değil..ama sonuçta kurulmuşsa grup,dinlemesem bile yollarının açık olmasını diliyorum..
|
||
|
||
| bi kere kendilerine has bir müzik yapıyolar.rahatlatıcı bir ton yakalamışlar..iyiler bence şarkı sözleri çok etkileyici ama kafanda başka birşey yoksa tabi.... | ||
|
||
| ben açıkcası pek begenmedim | ||
|
||
| bnm içim geçio bu grubu dinlerken ::)açıkcası sarmıo bni | ||
|
||
| 2005’te EMI Müzik Türkiye ile anlaşma imzalayan ve 2006 yılında ilk albümleri Güneşte Yalnız’ı yayınlayan nem’in bu ilk albümünde yer alan Yarım Kalan Hayaller Yaşındayız, Nükleer Kış ve Güneşte Yalnız adlı parçaları 25’ten fazla ülkeye dağıtılan derleme albümlerde yer almıştı. Saygıdeğer müzik eleştirmenleri her zaman nem’in insan psikolojisine ve keşfedilmemiş duygulara ulaştığını ve Türk sanatçılar arasında bir ilk olması açısından takdir edilmesi ve imrenilmesi gereken bir tarz ve ses olduğunu söylemişlerdi. nem, Marşandiz Stüdyolarında gerçekleştirilen ve Hakan Kurşun’un Executive Producer olduğu ilk albümünden sonra şu an Kristalize adlı ikinci albümünün kayıtlarını Muzikotek M.İ.K.İ. stüdyolarında gerçekleştirmekte. Kristalize’de ilk albümdeki soundu aynı referanslara bağlı kalarak geliştiren, doğal hayat ile insan arasına giren teknoloji bağımlılığına dikkat çeken ve kozmik temaları duygusal melodilerle işleyen nem’in bu ikinci albümünü merakla bekliyoruz. www.mtv.com.tr'dan alıntıdır.. |
||