|
||
| hayat ince bir ipin üzerinde cambaz misali yürümeye benziyor bence..ip ayaklarını kesince acıtıyor canını ne kadar iyi yürürsen o kadar mutlu olursun herşey senin elinde düşmekte ilerlemekte..biraz tuhaf düşünüyorum belki ama hayat denince bu geliyor aklıma.. | ||
|
||
hayat belli kalıba oturtulmuş ve hiç yerinden kımıldamayan ve gayet düş kırıklıklarıyla dolu acı veren mutsuzlugun ülkesi... kesinlikle hayat gerçekleşmeyen dileklerle dolu mutsuzluğun ülkesi |
||
|
||
| HAYAT BİZ PLAN YAPARKEN GEÇEN ZAMANDIR(JOHN LENON) VE DE İNSAN PLAN YAPAR VE TANRI GÜLER!!! | ||
|
||
| hayat metinsiz ama kurallarına uymak zorunda olduğumuz bir kitaptır... | ||
|
||
| hayat taktirevalli gibi bazen göklerde yaşarsın baznde yerin dibindee... | ||
|
||
| hayat bir sorudur, cevabı olmayan!!!!!! |
||
|
||
| istemeyerek yediğim önüme konan bir yemek.keşke seçme şansım olsaydı. | ||
|
||
| bide acıların kısa süreli olarak unutulmasından ibaret. | ||
|
||
| temeli somut kavramlar üzerine inşa edilmiş,en ufak sarsıntı da beni kolonları altında bırakan mütahitinin ortada gözükmediği , bina sakinlerinin hiçte sakin olmadığı,umutla açılan kaPILARIN sürekli acıyla yüzleştiği.......... |
||
|
||
| her daim şikayete açık, aslında güzelliği elimizde olan.. karamsarlığa yer veren mutluluğu sınırlı tutan, yinede sevinçlere açık kapı bırakan yönetmenliği elimizde olduğu kadar figüran olmamızıda isteyen oyun.. | ||
|
||
hayat kocaman bir KAHKAHADIR
|
||
|
||
yaşanılması gereken bir zaman diliminin geçirildiği mekanın genel adı benim için bir çizhi film kahramanı HAYAT...hem güldürüyor hem rahatlatıyor bazen yoruyor ama vazgeçemiyorum hep onu izliyorum....yaşıyorum...yalnızlığımı yine onunla paylaşıyorum!!! |
||
|
||
| Nereye neden koştuğunuzu bilmediğiniz uzun bir maraton | ||
|
||
Hayat ne garip değil mi ? ya da ne kadar sıradan, ne kadar boş ya da, ne kadar dolu, hayat gözlerimde yaş bir zaman, yüzümde bir gülücük , dudağımda bir sözcük, bakışlarımda bir anlam, hayat uyuduğumda bir rüya, uyandığımda bir gerçek, hayatın anlamı nedir. hayat nedir sizce.
|
||
|
||
| hayat = yaşama sevinci = beklentiler = hayaller x ben yada hayat anlamsız bir şaka ..üsttekilerde reklam kokan hareketler ...
|
||