|
||
| bütünleşmiş tatlar silsilesi belki yaşanmamış anlar abidesi vs.vs. | ||
|
||
| paylasmaktir , paylasabiliyorsan, varsin demektir ... | ||
|
||
| hayat kusursuz olarak yaratılmışmiş gibi görünün ama bakıldığı zaman çok eksiği olan ruhların sıkışıp kaldığı çareresiz bir yalnızlıkta bırakıldığı küçük yaşam parçası | ||
|
||
Hayat ; sürekli çektiğimiz, bizi yırtan ama kendisi yırtılmayan lüzumsuz bir boşluktur. ![]() Hayat; inatçı keçinin tekidir! |
||
|
||
| insanın ölmesi için yıpratan süreç.. | ||
|
||
| arkadaşlar hayat bu kadar kötümü yaşlarınız da çok genç yeni nesil erken mi yaşlanıyor olmayı böyle)nefes aldığımız için şükür diyorum ben...bunu yaşlanınca daha iyi anlayacaksınız hayat güzel ölümden başkası yalan | ||
|
||
| baş ağrısı gibi.. | ||
|
||
| insan ömrünün ne kadar kısa ve çelişkilerle dolu olduğunu, nedeni belirsiz haksızlık ve umutsuzluğu, sonuç olarak da "boş" olduğunu içtenlikle anlatan bir kitap var . yazarı çoğunuzun da bildiği kral süleyman. "güneşin altında yeni bir şey yok. her şey boş bomboş" diyor vaiz.. bu kitabı okumanızı ısrarla tavsiye ediyorum. okumak isteyenler özel mesaj ile bana yazabilirler email ile gönderebilirim. |
||
|
||
| boşmuş hakkaten;boş dersen boş olur,yeniden dolarız..boşlukta gerçekten bir şey var;büyük ve kutsal bir şey,göğüs kafesi kadar yerdeki boşlukta bile,içimizde çok büyük bir şey VAR. ;;;;;; hangi hayat? imtihan olan versiyonu mu? yoksa sonsuz hayat mı?
tercih ettiğinizi daha iyi hale getirmek sizin elinizde... |
||
|
||
| hayat boş bir çerçeve içine ne çizersen onu yaşarsın . | ||
|
||
| hayat bize verilmiş boş bir sayfa ve onu zamanla biz dolduruyoruz.bu sayfaya dışardan etkiyen çizgiler de oluyor.o vakit şikayet ediyoruz ama aslında herşey bizim yüzümüzden oluyor.bir gün iyi bir gün kötü.iyilere şükretmiyoruz kötüleri binlerce kez tekrarlıyoruz.işte o boş sayfayı kendimizce yaşıyoruz hayat bundan ibaret... | ||
|
||
| Hayat,yarın için planlar yaparken, başımızdan geçenlerdir.(*)J.LENNON(*) | ||
|
||
Hayat,yarın için planlar yaparken, başımızdan geçenlerdir.(*)J.LENNON(*)
|
||
|
||
| beni çok yoran,saçma sapan bir şey! anlayamıyorum! :/ | ||
|
||
HAYAT İNSANLARA BAZEN ACIMASADA ,TÜRLÜ ÇİLELER ÇEKTİRSEDE, BAZEN KENDİNDEN BEZDİRSEDE YİNEDE HAYAT GÜZEL .YETERKİ HAYATA GÜLER YÜZLE BAKMAYI ÖĞRENİN..![]()
|
||