|
||
| karıştırılması çok zevkli olan gizli,eski bir sandık gibidir hayat. | ||
|
||
| HERŞEYE RAMEN TEK VE EN GÜZEL MUCİZE VE RÜYADIR | ||
|
||
| ayakta kalma savaşı;engellere rağmen.. | ||
|
||
| gözümü kapattığımda gördüğüm şey.. | ||
|
||
ben hayatı rüyaya benzetiyorum ...yaptığımız somut şeyler bile üstünden zaman geçince soyutlaşıyor... örneklerle de açıklayabilirim
|
||
|
||
bir oyun,bilmece,rüya kısaca aşk
|
||
|
||
| büyük bir sahne.ve ben o sahnede tozu yutmadıktan,oyunda başrolü oynamadıktan sonra bir önemi yok.. | ||
|
||
| ''ah bu hayat, anlamsız bir şaka'' bayılıyorum bu söze. | ||
|
||
| sonu belli olmayan bir oyundur.kısacası:Hayat, aldığın her nefesin seni sona (ölüme!) bir adım daha yaklaştırdığını unutarak yaşamaktır.. |
||
|
||
| hayat: yaşandığında bir daha tekrarlanma şansı olmayan, sadece bir defa yaşama şansı verilmiş bir bilinmezlik... | ||
|
||
hayat... hayat... bence güzel yani her zaman olmasada güzel işte yaa tabi mor ve ötesi de ayrı bi güzellik katıo hayata di mee
|
||
|
||
| büyük acılar içinden küçük mutluluklar çıkarma oyunu... | ||
|
||
| Hayat icinde yüzlerce kapili kapi barindiran bir labirent...bir kere kayboldunmu yolunu yeniden bulmak cok zor....ayni zamanda sanki hep insanlarin degistirmeye calistigi ama elinde sonunda yine degismeyen bir dogma gibi birsey hayat....bir o kadar renkli bir o kadarda karanliklar icinde garip bir kavram. Bazilari icin bitilmesi istenmeyen bir rüya bazilari icin ise izdiraptir hayat dedigimiz garip kelime! Acliktan sefillikten rezil eder bazilarimizi bazilarimizi ise su gibi paraya bogar...Hayat iste her türlü acidan karmakarisik bir döngü... | ||
|
||
TANRININ İNSANA SUNDUGU BÜYÜK BİR SAKA
|
||
|
||
hayat anlatması cok uzun ama yaşamasının süresi kisiden kısıye degısır
|
||