|
||
Hayat,ne kadar zorlukları olsa bile yaşanmaya değer bir şey.
|
||
|
||
| hayatı tanımlamak çok zor aslında ama en doğru tanım şu olabilir belki hayat,dalgaların gözüne kestirdiği kumdan bir kaledir..arasıra dalgalar çok yaklaşır ve yıkılıcam diye korkarsın ve nefret edersin hayattan belki de bu stresle yaşamaktansa yıkılıyım dersin...ama hayatın istediğide budur seni böyle düşündürmek..eğer sen dalgalar yaklaştığında hatta her seferinde senden bir şeyler götürdüğünde bile hayata sımsıkı sarılırsan işte o zaman dalgaları önemsemez ve yaşamak bir boşluk mu hiç mi yada her şey mi anlarsın..bunu kimse aklından çıkarmasın ve hayata sımsıkı sarılsın..işte belki o zaman hayat ne demek anlarız ve dalgaları önemsemeyenlerden oluruz.... | ||
|
||
| kotu bısey bu hayat ya kücücük cocugun elınden sekerını alıp oylece aglamasını seyretmek gıbı bısı hem de gozysalarına aldırmadan damla damla akarken oylece tam yoluna gırdı hersey derken bı hayal kırıklıgı daha eklenıyo bu lanet hayat nıye burdayız napıyoruz burda ne bılım cevapsız sorularla dolu her yan..sıkıcı ve yorucu cok yoruldum.. | ||
|
||
| hayat, hiç hesepta yokken başımıza gelen şeylerdir yani kısaca hayat eşittir sürprizler topluluğu |
||
|
||
| doğarsın,yaşarsın,ve sonunda ölürsün (her güzel şeyin bir sonu vardır dimi:)) | ||
|
||
| hayat bence sadece nefes alabilmektir sonuçta herkes ölecek ve toprağa karışacak önemli olan ne kadar yaşamak değil yaşadığın sürece neler yaptığındır! | ||
|
||
| hayat?kocaman zorlu bir sınav.istediğimiz sorudan baslayamadığımız,neden bu sınavı olduğumuz konusunda sorular sorduğumuz?ama bu soruyu sorunca isyankarlıla suçlandığımız,sürekli korku içinde olduğumuz ama bunun mükafatını alacağımızı bildiğimiz kocaman bazen soğuk bazen ılık bi sınav...adil olmayan | ||
|
||
| hayat, ince 1 çizgi,narin 1 çalgıdır | ||
|
||
hayat onsuz olmuyo yaa:
|
||
|
||
| 'anlamsız bir şaka' der üstadın biri...ki katılırım bende ona...cukk misali nokta koyulmuş... | ||
|
||
| ah bu hayat anlamsız bir şaka herkes bunun farkında bende öyleyim, farkındayım ama bir kez kandık bu şakaya gülmek için sadece müziğe ihtiyacımız var... |
||
|
||
ah bu hayat anlamsız bir şaka herkes bunun farkında bende öyleyim, farkındayım ama bir kez kandık bu şakaya gülmek için sadece müziğe ihtiyacımız var... doğru tesbit...bende farkındayım ne yazık ki... güzel olan farkında olmamak aslında bu hayatın sadece bir oyun sahnesinden ibaret olduğunu, anlamsız bir şaka olduğunu bilmemek...belki o zaman daha isteyerek yaşardım yada yaşama gereği duyardım... |
||
|
||
| pembe gözlükler bulup bakamadığım şey en azından kendi hayatıma kendi hayatımdaki aksaklıklara bu sebepten kötü gidiyor...ama başkalarının hayatlarına,sorunlarına o kadar tatlı limon yöntemiyle gidiyorum ki hayatlarını iyileştiriyorum sanırım bir nebze bile olsa...kendiminkini mahvederek düzeltiyorum hayatları..her saniyesi yaşanası ama acı içerikli(en azından benim için) mutlulukları olan(ama kısa kesilen) herşey yolundayken bencilce dur diyen birşey hayat..herşeye rağmen sonu gelsin diye düşünülmemesi gereken şey... | ||
|
||
| hayat......her geçen saniye azaldığı halde bi türlü değerini anlayamadığımız ve asla anlayamayacağımız nefes alabildiğimiz her an | ||
|
||
| bize verilmiş ödül ve cezaların toplamıdır bence | ||