|
||
![]() içinde yok yok olan bu albüme de mor ve ötesi cambaz şarkısı ile katılmış.albüm kasım ayında çıkmıştır. ayrıntılı bilgi için: http://www.ideefixe.com/muzik/tanim.asp?sid=WELEEJIVRR6RUQU7YT05 (pebble'den alıntıdır.) |
||
|
||
bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz ![]() alırız inşallah albümü(kesin!)
|
||
|
||
kesin bakalım ben cumartesi alırım. D&R da vardır kesin
|
||
|
||
| bende kesin alırım..harika ya şebo mor ve ötesi duman aylin... çok güzel bir şey... | ||
|
||
| çok teşekkürler ben aldım bile:D:D | ||
|
||
çok sağol, çok güzel bir albüme benziyor, kesin alacağım
|
||
|
||
| gercekten güzel bir albüme benziyor ne kadar daha yeni haberim olsada bende alırım kesin:) | ||
|
||
| ben D&R'dan baktım, albümün üstündeki yapışkanda (CD için) 9.90 ytl yazıyordu. normalde bir CD nin 13 ytl olduğunu düşünürsek ucuz bence. | ||
|
||
çarşıya bakmayı denemedim ama bizim buralarda bulamadım albümü ya
|
||
|
||
| ben beğenmedim şahsen almam heralde | ||
|
||
ben de almaktan vazgeçtim. almaya karar vermiştim, gittim almaya, ama sonra albümdeki şarkıları inceleyince aslında bu şarkıların çoğundan bıkmış olduğumun farkına vardım ve almadım...(bu arada bunu yazmak şimdi aklıma geldi ama bayağı oluyor bu vazgeçme kararım... )
|
||
|
||
Ben aldım. Çok süper parçalar yok ;ama ben zaten Mor ve Ötesi için aldığımdan öteki parçalar çok da önemli değil. Maksat arşiv..
|
||
|
||
tüm şehri aramama rağmen hiçbir yerde bulamadım küçük şehirde yaşamanın dezavantajlarından biri
|
||
|
||
ben de aldım gerçekten çok güzel bir albüm tüm sevdiğim sanatçılar var ( rashit ve badem dışında )
|
||
|
||
aslında ben de alacaktım ama sonra hep albüm şarkıları diye vazgeçtim... şöyle albüm dışı bir şarkı olsaydı sırf bu albüm için yapılan o zaman hiç vakit kaybetmezdim ama şimdi gerek yok bence
|
||