|
||
| çıksın yeni albümleri, meraklardayım. seviyorum bu grubu yahu, eve dönerken yolda dinlemek eğlenceli oluyor.. | ||
|
||
| Daha bu yaşta olmalarına rağmen çok yetenekliler ileride dahada mükemmel olcaklar..çok eğlenceli geliyor bana şarkıları | ||
|
||
| http://www.arcticmonkeysturkey.com | ||
|
||
grubun solisti 'alex turner'nin muse grubunun solisti 'matthew bellamy' nin annesi ile bir iliskisi varmis. yok daha neler matthew bellamy 3 yıldır Gaia adlı bir şahsiyetle çıkmakta nişanlandı zaten Dedikodu bu hemde baya bi
|
||
|
||
grubun solisti 'alex turner'nin muse grubunun solisti 'matthew bellamy' nin annesi ile bir iliskisi varmis. yok daha neler matthew bellamy 3 yıldır Gaia adlı bir şahsiyetle çıkmakta nişanlandı zaten Dedikodu bu hemde baya bi ![]() Öyle bir şey varsa yuh yani
|
||
|
||
Bu aralar fake tales of san francisco ya takmış durumdayım sözleri süper
|
||
|
||
grubun solisti 'alex turner'nin muse grubunun solisti 'matthew bellamy' nin annesi ile bir iliskisi varmis. yok daha neler matthew bellamy 3 yıldır Gaia adlı bir şahsiyetle çıkmakta nişanlandı zaten Dedikodu bu hemde baya bi ![]() Ben MTV'nin yalancisiyim..
|
||
|
||
grubun solisti 'alex turner'nin muse grubunun solisti 'matthew bellamy' nin annesi ile bir iliskisi varmis. Arctic Monkeys'in forumunda da "Alex'in annesi ile Muse'un vokalisti Matt'in beraberliği" falan yazıyor ama tabii ki yalan. Bayan Polloni görmesin hem;D Arctic Monkeys. İyilerdir, hoşlardır. When The Sun Goes Down ve Cigarette Smoke'u severim. Bir de Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not gibi harika bi albüm isimleri vardır ki, oy oy yani =) |
||
|
||
Arctic Monkeys Apollo'da! Arctic Monkeys ‘Arctic Monkeys At The Apollo’ adlı DVD’sini 3 Kasım’da yayımlıyor. DVD, grubun dünya turnesinin son ayağı olan 17 Aralık 2007 tarihli Manchester konserinde kaydedildi. ‘Arctic Monkeys At The Apollo’nun yönetmenliğini Richard Ayoade yaptı. Arctic Monkeys At The Apollo: 'Brianstorm' 'This House Is A Circus' 'Teddy Picker' 'I Bet You Look Good On The Dancefloor' 'Dancing Shoes' 'From The Ritz To The Rubble' 'Fake Tales Of San Francisco' 'Balaclava' 'When The Sun Goes Down' 'Nettles' 'D Is For Danger' 'Leave Before The Lights Come On' 'Fluorescent Adolescent' 'Still Take You Home' 'Da Frame 2R' 'Plastic Tramp' '505' 'Do Me A Favour' 'A Certain Romance' 'The View From The Afternoon' 'If You Were There, Beware' -------------- The Last Shadow Puppets'a olan sevgim Arctic Monkeys'i gölgede bıraksa da sevilesi,hayran olunası gruptur.Dvd olayına da çok sevindim.Playlist de çok dehşet bu arada
|
||
|
||
Liste çok güzelmiş hep sevdiklerim var Cigarette smoke olaydı keşke. Bir bize nasip olamıyor konserlerine gitmek Öyle böyle derken cidden çok seviyorum maymunları Matthew Bellamy boşuna övmüyor bu grubu mükemmeller ![]() Girls Aloud grubunun Love machine şarkısını coverlamışlar çok güzel olmuş hehe
|
||
|
||
arctic monkeys en sevdiğim gruplardan hatta favori grubumda diyebilirim çok severek dinlediğim dinlemekten sıkılmadığım bi grup..alex turner hayranıyım alex'in ikinci grubu olan the last shadow puppets ı da severek dinliyorum.. :)hatta baya seviyorum ama arctic monkeys başkaa müzikleri çok eğlenceli geliyor!Grup sayesinde indie müzik dinlemeye başladım..çok güzel bir grup çok genç ve çok yetenekliler..
|
||
|
||
bu arada liste gerçekten çok güzel bende sabırsızlıkla o DVD yi bekliyorum
|
||
|
||
Beni onca bekleten DVD çıktı fakat Türkiyeye kim bilir ne zaman gelir.. Bir an önce gelse dicem ama kaç ay sonra gelir bilinmez ...
|
||
|
||
Beni onca bekleten DVD çıktı fakat Türkiyeye kim bilir ne zaman gelir.. Bir an önce gelse dicem ama kaç ay sonra gelir bilinmez ... Evet,acayip derecede sinir bozucu.Türkiye gecikmelerinden nefret ediyorum.(bkz: Ode to J.Smith vs..)Hemencecik gelse de kavuşsak ![]()
|
||
|
||
Beni onca bekleten DVD çıktı fakat Türkiyeye kim bilir ne zaman gelir.. Bir an önce gelse dicem ama kaç ay sonra gelir bilinmez ... Evet,acayip derecede sinir bozucu.Türkiye gecikmelerinden nefret ediyorum.(bkz: Ode to J.Smith vs..)Hemencecik gelse de kavuşsak ![]() ..
|
||