|
||
mor ve ötesinede bu yakışırdı zaten ![]()
|
||
|
||
| evet yaa... ilk 2 güzel... fakat vega'nın ve manga'nın çilekeş'ten üstte olmasını ben de anlamadım... eğer gerçekten bu bir albüm sıralamasıysa. | ||
|
||
| billboard'da mvö'ye blue jean da en iyi türkçe albüm seçildiniz bu başarının sırrı nedir tarzı bişi sormuştu kerem de gazetecilerle iyi geçinmek onlara hediyeler almak demişti ![]() tam emin değilim ama kerem kabadayıydı sanırım.. |
||
|
||
| DUMAN BU SIRALAMAYA GİRMEMELİYDİ MVÖNÜN BİRİNCİ OLMASI İYİ OLMUŞ BULUTSUZLUK ÖZLEMİ İLK 3TE YER ALABİLİRDİ |
||
|
||
mor ve ötesi'nin 1. sırada olmasına ben de çok sevindim. sonuna kadar hakediyor.
|
||
|
||
| evet,onlar bunu haketmişti gerçekten güzel bir albüm son yılların en iyi rock grubu mor ve ötesi bence.Tabi başka gruplarda var ama mvö en iyisi..... özellikle harunun sesi muhteşem.Bayılıyorum abi ben bu gruba
|
||
|
||
sıralama çok doğru mvö hakettiği yerde yaşasınnnn )))))
|
||
|
||
| güzel ya başarılarının devamını diliyorum... | ||
|
||
| iyi ama bence manga nın özlem tekin nin daha yukarılarda olmasını isterdim ama sonuçte mor ve ötesi hak ettiği yere gelmişş bravo | ||
|
||
| bence 3. sırada kargo yada çilekeş olmalı | ||
|
||
güzel bir liste olmuş.en azından birinci doğru seçilmiş yanlız şebnem ferah'ınkelimeler yetse albümünü daha çok beğenmiştim ben..bir de çilekeş'in daha yukarılarda olması gerektiğine inanıyorum..çok güzel şarkılar vardı o albümde.. |
||
|
||
| haklarıdır sonuna kadar... | ||
|
||
| kesinlikle hakediyor MOR ve ÖTESİ süper bir grup sanki ben 1. oldum o kadar sevindim ki... kaliteli müzik yapmak ayrı bir şey. Her zaman arkadaşlarıma da derim fanları olarak farklıyız. AYNI ONLAR GİBİİ.. SİZİ SEVİYORUZZZZZZZZZ | ||
|
||
İşte bizim grubumuzun farkı!Birinci sırada olmaları beni şaşırtmadı çünkü onlar hep zirveyi hakediyorlar bence. :)Evet ya Çilekeş'in sonlarda olması kötü. ???Ama MVÖ 1. ya başka bir şey istemem!
|
||
|
||
| evet yine bizi şaşırtmayıp yine birinci.dediğiniz gibi çilekeş daha önde olmalıydı. | ||