|
||
| beklediğimiz sonuçtu bencede.şaşırtıcı değil tabiki | ||
|
||
| bence herşey yerli yerindee:] | ||
|
||
| gerçekten güzel olmuş :)yalnız bana kalırsa da çilekeş daha yüksekte olmalıydı | ||
|
||
| mor ve otesı bunu kesınlıkle cok hakedıyoor kördüğüm sana katılıyorum bencede çilekeş daha yuskte olmalydı cok dusuk bı sırada olmus | ||
|
||
| hak ediyo da.. tebrik edelim başarılarının devamını dileyelim (3. klibi de tez zaman da izlemeyi) (: | ||
|
||
| hiç şaşırmadım "dünya yalan söylüyor" süper albüm | ||
|
||
| iyi olmuş tabii ve yerinde olmuş cidden çok iyi bir albüm dünya yalan söylüyor tekrar tekrar tebrik ediyorum mor ve ötesini,müzikleri hep zirvede devamını dilerim. . . .!! | ||
|
||
| işte bu zaferimizdir daha nice en iyi şarkı en iyi albüm en iyi grup zaten bizim gönlümüzde taht kurdular tebrikler mvö sagolun | ||
|
||
arkadaşlar sizin gibi düşünüyorum hepinize katılıyorum fakat MOĞOLLAR grubunun BİRŞEY YAPMALI albümünü nasıl olur da unuturlar.sonuçta uluslararası ALTINPLAK ödülünü aldılar bu albümle..... ![]() |
||
|
||
| mor ve ötesi-dünya yalan söylüyor ama şebnem ferah!ın kadın labümü de gayet iiyiydi | ||
|
||
| tebrikler..gerçekten çok yerinde bir karar olmuş...kesinlikle mor ve ötesi bu sıralamada birinci fakat bence bulutsuzluk özlemi de ikinci ya da üçüncü olmalıydı.genede birincinin en sevdiğim rock grubunun seçilmesine çok sevindim. | ||
|
||
| güzel olmuş ama vega en az 5. sırada olmalıydı | ||
|
||
| yaşar kurt ve bulutsuzluk özlemi'nin sanki daha mi yukarda olmasi gerek ne??? | ||
|
||
| Tabikide DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR | ||
|
||
mor ve otesi gercekten 1.ligi hakediyor .cunku album birbirinden kaliteli parcalar yer alıyor.ancak kalan sıralamlar için yorum yapmak cok da dogru degil.daha farklı olabilirdi...
|
||