|
||
| bu liste satış fiyatlarına göre yapılmaktadır...Deja-vu - KENDİN ÇOŞ albümü de bulunmamaktadır bu yüzden. ve Kargo'nun 1991 de Deniz Aytekin le beraber çıkardığı albümde bir şaheserdir. Ama Dünya Yalan Söylüyor gerek altyapı çalışmalarıyla,gerek ekipman,gerek enstr. partisyon,gerek aranjeyle yarmış,yıkmış,geçirmiştir.Mix ve Mastering i de süper olunca,1 numara olur. Not:Hayko'nun da albümü bu süre zarfında çıkmıştır.Oda listede yoktur. |
||
|
||
| ve en iyi olmayada devam edecegiz. | ||
|
||
bencede hak eden birinci sırada ya benim için önemli olan mor ve ötesi zaten o da birinci sırada ya sorun yok!!!
|
||
|
||
selam merhaba arkadaşlar..ben siteye yeni üyeyim yani bu siteyii yeni kefediyorum ben mor ve ötesini solcu bir gurup olduğu için oakdar çok seviyorum kii anlatamam....şarkılarına hastayım devrim,darbe,cambaz,uyan,ve daha bissürü....
|
||
|
||
selam merhaba arkadaşlar..ben siteye yeni üyeyim yani bu siteyii yeni kefediyorum ben mor ve ötesini solcu bir gurup olduğu için oakdar çok seviyorum kii anlatamam....şarkılarına hastayım devrim,darbe,cambaz,uyan,ve daha bissürü.... ![]() iyi de mor ve ötesinin " devrim " adlı şarkısı yok |
||
|
||
| Dünya Yalan Söylüyor gerçekten de bir dönüm noktasıdır. | ||
|
||
| mor ve ötesi hakkettıgı yerde | ||
|
||
Şebnem ferah varken mor ve ötesinin en iyi seçilmesi cok garip. Türkiye de gerçekten Rock yapan tek isim Şebnem Ferahtır bende Şebo fan olarak bunu söylemem doğaldır mor ve öteside başarılı ama Şebnemin önünde olmamalılar. dergide böyle olabilir ama herkes bilir ki Şebnem diğer Rockcılardan çok daha başarılışebnem ferah'ı çok severim mvö den sonra şebo fanıyım ama nisanur'un da dediği gibi mvö hakettiği yerde... |
||
|
||
tamam şebo'nun çok iyi olduğunu bende biliyorum da, kendi düşüncen diye mvö'nün birinciliğinin garip olması gerekmez. bence dünya yalan söylüyor albümü türk Rock tarihinin seyrini değiştiren bir albüm olmuştur. Mor ve ötesi iyi albümleride cok iyi ama Şebnem Ferahın en az 13 yıllık bi geçmişi var ve Kimsenin Şebnem Ferahtan başarılı olabileceğine inanmıyorum. Bu yıl Eurovision'a da Şebnem Ferah'ın katılmasını cok istemiştim ama Hep Mor ve ötesi'ne öncelik tanınıyo
|
||
|
||
çok adil bi karar
|
||
|
||
| bende sebo dicem ama mvö secilmiş süper bi albüm | ||
|
||
| ben ordaki 20 albüm arasında hiç bir sıralama olmadığını duymuştum.hatta bunu blue jaen de okumuştum yanılmıyorsam.yani sıralama rastgele yapılmış.zira en iyi herkese göre farklı olabilir. | ||
|
||
| siz her şeyin en iyisine layıksını ödüller size analarınızın ak sütü gibi helal olsun iyi ki varsınız |
||
|
||
manga nın daha alt sıralarda olmasını isterdim yavuz çetin in de en azından ilk 5 e gimesini:(yoksa sıralama son derece iyi... aynen katılıyorum yavuz çetin daha üstlerde,manga ise daha altlarda olmalıydı ama mor ve ötesi'nin 1.olması güzell
|
||
|
||
herkes en sevdiği grubun olmasını ister tabi adamlar kişiye özel liste mi yapsın ![]() katılıyorum.Zaten haberin başında da yazıyor şuna şuna göre yaptım buna buna göre yaptım diye |
||