mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Türk Rock tarihinin en iyi albümü !

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

AnErChEsT 16.12.2006 15:56:59
mor ve ötesi gelmiş geçmiş en iyi rock albümünü yapmıştır bu ülkede tamam ama diğer sıralamalar tamamen yanlıştır...neden bu listede haluk levent yok mesela,neden moğollar yok,neden cem karaca yok ve neden bulutsuzluk özlemi yok,demir demirkan neden yok...çilekeş neden mangadan sonra geliyor..yanlış liste işte kimse aksini iddia etmesin:)))

yeter şekertekin 16.12.2006 17:07:45
MOR VE ÖTESİN'İN ilk sırada olması çok ama çok güzel.Mutluluktan uçuyorum.Onlar şimdi de bir numara bundan sonra da hep öyle kalacaklar kim ne derse desin.

sevim 16.12.2006 20:27:19
o kadar oy verdik tabii 1.olacaklar Smiley

mordan adam 17.12.2006 11:22:20
bulutsuzluk özlemi var aslında...

haruntekin17 18.12.2006 09:57:30
mor ve otesi olmasından dolayı  çok sevindim ama dorian göremedim Sad

sebze 18.12.2006 11:33:40
tamam arkadaşlar daha fazla "bence adildi", "yok değildi" diye eleştirmeyin. niye bu sıralama olduğunu merak eden bu ayki blue jean'e alsın okusun, hepsi yazıyor. kim niye, kaçıncı sırada... mor ve ötesi'nin birinciliği hakkındaki yorumlara devam buradan...

konu  Türk Rock tarihinin en iyi albümü !  neden mvö nün birinciliği hakkında yorum yapalım ki sadece.

ben zaten sadece mvö birinciliği hakkında yorum yapın demedim. cümleye dikkat: "mor ve ötesi'nin birinciliği hakkındaki yorumlara devam buradan" orada 'sadece, yalnız, tek' gibi bir kelime yok. yani tamam yazımdan sadece mvö diye anlayabilirsiniz bu karmaşa için özür dilerim Smiley ancak elbette ki diğer grup ya da sanatçıların da sıralaması hakkında yorum yapabilirsiniz ama bu 'adildi, değildi' şeklinde olmasın. çünkü hem konu uzuyor gereksiz yere, sırf laf salatası oluyor hem de zaten olmuş bitmiş şey, siz adil değil deseniz birşey değişecek mi? ayrıca burası mor ve ötesi fan sitesi... mvönün birinciliği hakkında konuşmaya ağırlık versek daha doğru olur değil mi?? Smiley Smiley

olmaz.. burası bir forum. yani; bir nevi "tartışma platformu".
konu mvö ile ilgiliyse ona ağırlık verilir, konu genelse x gruplar hakkındaysa v.s. genel konuşuruz.
adil ya da değil demek gibi bir hakkımız da vardır sanırım. bu bir şeyi  değiştirmeyecek olsa bile.
kaldı ki duruma sizin bakış açınızla bakarsak eğer herkesin yazabileceği mvö tebrik ederiz harikaydınız biliyorduk böyle bir sonucu haleluyah..aksi olmaz sanırım şu ortamda. aman neyse bana ne aslında. önemli olan gönüllerin birincisi ... blue jean sıralama yapmış da bana mı yapmış.

MELAL 18.12.2006 12:45:42
tabi çok sevindirici bir olay mor ve ötesini 1.olması mükemmel bir seçim ;)haksızlıkta var tabi [insanların olduğu yerde haksızlık olmaması imkansız zaten] :'(listede ismi geçmeyen çok önemli rock larımız var Cry AYIP OLMAZ MI BU İŞLER O KADAR KOLAY MI sıralama çok iyi olmasada güzel sayılır.tabi mor ve ötesi 1de olmasaydı eleştirilerim sertleşirdi Angry Huh

cosalp 18.12.2006 13:14:02
Dogru seçim Wink

MELAL 18.12.2006 13:15:03
birinci olamayan hatta listeye bile alınmayan sevdiğin rocklar olunca düşünüyorum malum Angry

susayaci 18.12.2006 13:36:23
birinci olamayan hatta listaye bile alınmayan sevdiğin rocklar olunca düşünüyorum malum Angry
rocklar ne demek?

yüxexes 18.12.2006 16:58:46
konu bu değil!

Devrim_23 18.12.2006 20:16:01
MaNga iyi çıkış yapmış olabilir ama ben kişisel olarak başarılı ya da kaliteli bulmuyorum. Dinleyenlere saygım sonsuz tabii bunu da belirteyim. Yavuz Çetin ve Çilekeş gerçekten daha üstte olmalıydı. Hatta Dorian da olmalıydı.. Her ne kadar Dünya Yalan Söylüyor'la Mor ve Ötesi'ni bilen bilmeyen herkes diline doladıysa da sevdiğim bir albüm.. Eskiden bize özel olan grup Türkiye'de tanınmaya başladı haliyle kıskançlık gibi birşey oluyor (gibi birşey dedim çünkü kıskançlık ne derece doğru bilmiyorum) sevindim sonuç olarak=)

18.12.2006 22:30:25
sebze, bak canım: aslında aynı şeyi söylüyoruz. adil miydi, değil miydi desek de sonuç değişmeyecek, sen de sonucun değişmeyeceğini belirtmişsin zaten.ayrıca sen de diyorsun diğer sanatçılar hakkında da yorum yapılmalı diye. ben de yapılsın diyorum. ama bazı arkadaşlar acaip uzattığı için adil miydi, değil miydi diye uzatmayın dedim. çünkü bunun sonucunda konu başka yerlere kayabilirdi.ayrıca ben böyle dedim ancak sıralamada doğru bulmadığı yerleri herkes hala belirtiyor bunda özgürler ve ben de birşey demiyorum. sırf mvö'den bahsetmek olmaz elbette, ağırlık onda sadece (ikimizin de dediği gibi). o uyarı, o zaman için bir uyarıydı.o uyarıyı yaptığım zaman konu kayabilir diye ne olur ne olmaz diye yaptım.bir nevi önlem diyelim. bu kadar uzatmanın bir alemi yok. sadece bir uyarı... bu da burada kapansın lütfen. bir uyarı uğruna konu kaynayacak bu sefer de Smiley

sebze 19.12.2006 08:39:58
sebze, bak canım: aslında aynı şeyi söylüyoruz. adil miydi, değil miydi desek de sonuç değişmeyecek, sen de sonucun değişmeyeceğini belirtmişsin zaten.ayrıca sen de diyorsun diğer sanatçılar hakkında da yorum yapılmalı diye. ben de yapılsın diyorum. ama bazı arkadaşlar acaip uzattığı için adil miydi, değil miydi diye uzatmayın dedim. çünkü bunun sonucunda konu başka yerlere kayabilirdi.ayrıca ben böyle dedim ancak sıralamada doğru bulmadığı yerleri herkes hala belirtiyor bunda özgürler ve ben de birşey demiyorum. sırf mvö'den bahsetmek olmaz elbette, ağırlık onda sadece (ikimizin de dediği gibi). o uyarı, o zaman için bir uyarıydı.o uyarıyı yaptığım zaman konu kayabilir diye ne olur ne olmaz diye yaptım.bir nevi önlem diyelim. bu kadar uzatmanın bir alemi yok. sadece bir uyarı... bu da burada kapansın lütfen. bir uyarı uğruna konu kaynayacak bu sefer de Smiley

baktım canım ... bi şey demiyorum ben artık zaten yormuyorum kendimi ...

19.12.2006 22:41:34
Grin Grin tamam canım kızma Grin Grin  valla uyarı yaptığıma pişman oldum Grin Grin

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16