|
||
| ilk 4 mükkemmel | ||
|
||
hic birinize katılmıyorum mor ve ötesinin bu seferki başarısı takdire şayan yine üst seviyelerde görünecek
|
||
|
||
| bence de 1. sırada olması çok güzel ama listede bence de bir yanlışlık var |
||
|
||
| mvö zaten hakettiği yerde hiç şaşırmadım 1. olmalarına, onlar zaten en iyisi, ilk 5 zaten çok güzel olmuş ama Manga biraz daha yukarda olsaydı daha iyi olurdu bence... | ||
|
||
türk rock tarihinin en iyi albümü daha çıkmadı
|
||
|
||
| mor ve ötesi güzel baya hoş severim kendilerini ama bence bu liste pek de adil hazırlanmamış mor ve ötesi nin yeri iyi şebnem ferah da iyi ama vega ile ozellikle manga şu anki yerini haketmemiş kesinlikle |
||
|
||
| herkes gibi ben de çilekeş'in mangadan sonra gelmemesini isterdim ama mvö haketti | ||
|
||
bende çok sevindim bu habere.gerçekten hakkettiği yerde olmuş. daha güzel haberleri bekliyoruz.
|
||
|
||
| ya abi mvö birinci olunca hepimiz gurulanıyoruz neyse ben mvö hayranıyım ama ben birşey duydum çok üzüldüm neyse sonra yazarımmmmm | ||
|
||
| gerçekten gurur verici... söylenecek söz yok hak eden hakkını almış | ||
|
||
| bu sefer pek iddialı bir albüm olmamış sanırım mor ve ötesi için iyi bir sene olur umarım | ||
|
||
manga ile çilekeşin yeri orası değil
|
||
|
||
| çok sevindim zaten biliyordum mor ve ötesinin birinci olacağını o bunu hakediyor çok başarılı bir grup | ||
|
||
| bence doğru bir liste herkes yerinde... | ||
|
||
| ÇİLEKEŞ MANGANIN YERİNDE OLMALIYDI BENCE MOR VE ÖTESİYLE ZATEN GURUR DUYUYORUZ O BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ | ||