|
||
sıra çok iyi bence helal olsun mvö'ye )
|
||
|
||
| fazla söze gerek yok hakettiler aldılar | ||
|
||
| şey a arkadaşlar bence ilk üçü yerini bulmuş ama sonrası bana çokkkk garip geldi yaaa yok bence olmaması gereken yerde olanlar ve olması gereken yerde olmayanlar var beni üzdü | ||
|
||
mvö güzelde çilekeşe haksızlık olmuş sanki
|
||
|
||
helal olsun mvö'ye hakettiler ve 1. oldular...gerçekten gurur verici...
|
||
|
||
| bence tartısmasız dunya yalan soyluyor kım ne derse desın........ | ||
|
||
| Mor veÖtesi'ni kutluyorum.Ama bence sıralamadaki en büyük gariplik Çilekeş'in Manga'dan sonra gelmesi değil,Bulutsuzluk Özlemi'nin 9. sırada olmasıdır!Hem de Uçtu Uçtu'yla....... | ||
|
||
| bence bulutsuzluk özlemi ilk sırada olmalıydı ardından mvö. bu iki gruba her şeyiyle hayranım ilk günden bu güne bayağı yol katetti 2 grup da ama mvö'nün ilk 2 albümü şarkı sözleriyle ve alınan değişik enstrümanlarla 1 numaraydı. | ||
|
||
| tebrik ediyorum hakeden aldı. | ||
|
||
| gerçekten hakkı verilmiş dünya yalan söylüyor'un:) ama çilekeşin yeri beni hayal kırıklığına uğrattı.orda çilekeş dururken kargo'yu tepelere çıkarmak saçma olmuş biraz... | ||
|
||
çilekeş'in bu sıralamada ne işi var onu bilmiyorum
|
||
|
||
bence morveötesi kesinlikle haketti...sıralamanın gerisine yorum yapamayacağım ama ...
|
||
|
||
| evet kesinlikle hakkettiler onları yürekten kutluyorum sıralama da oldukça yerinde... | ||
|
||
| çok mutlu oldummm yaa... hakediyorlar sonuna kadar!... | ||
|
||
| dünya yalan söylüyor albümünü ben pek başarılı bulamadım açıkçası. şebnem ferah'ın kadın albümü daha başarılı bence. ama mvö hayranı olarak mutlu oldum tabii ki =) | ||