|
||
sıralama güzel ama bulutsuzluk özlemi daha yukarılarda olmalıydı sanki... ama en iyisi birinci olmuş sonuçta yine
|
||
|
||
| hiçbir albüm hem dünyayı hem aşkı hem dertleri hem hüznü hem neşeyi bu kadar iyi yorumlamamıştı bence..."büyük düşler"de de aynı şeyleri daha yoğun hissettim.doğru müziği dinlemenıin huzuru içindeyim..büyük düşler görmeye devam etsinler... | ||
|
||
| bulutsuzluk özlemi daha yukarıda olmalı | ||
|
||
| ben de çilekeşin haksızlığa uğradığını düşünüyorum. mor ve ötesi ni de tebrik ediyorum |
||
|
||
| mor ve ötesi'nin yeri muhteşem de ben çilekeş ve manga'yı daha yukarıda beklerdim. | ||
|
||
mor ve ötesi'nin yeri muhteşem de ben çilekeş ve manga'yı daha yukarıda beklerdim. sana katılıyorum hatta manganın çok gerilerde olması beni çok şaşırttı çünkü o albümdeki tüm şarkılar muhteşem.. diğerleri özellikle de 1. sıradaki mvö tam süper olmuş
|
||
|
||
| MANGA 9'UNCU SIRAYI ALMALIYDI | ||
|
||
| şebo, mor ve ötesi ikisi de 10 numara... sıralamadan belli oluyor zaten | ||
|
||
| bu çok güzel bir şey..hakediyorlar zaten...ama bence de manga ve çilekeş biraz daha yukarılarda olmalıydı...her iki albüm de muhteşem çünkü.. | ||
|
||
| Selamlar! Ben yeni üyeyim. Arkadaşlar ben MOR VE ÖTESİ'ni 6 yıldır dinliyorum. Liste 1. 2. güzel fakat Y.O.K albümünü yani ÇİLEKEŞ'i 19. sırada görmek üzdü beni. Onların yeri çilekeş bence o sıralamanın 3.südür arkadaşlar SAYGILARIMLA...
|
||
|
||
| abi bence dumanın belki alışmam lazım albümü daha iyiydi | ||
|
||
| MvÖ'nün birinci olması güzel birşey. Lakin sıralama (birinci hariç) daha iyi olabilirdi.(: | ||
|
||
| Listedeki isimlerin pek çoğu rock müziğin tadına varmamızı sağlamış ve ufkumuzu açmış sanatılar. mor ve ötesi adına çok sevindim ayrıca Şebnem'in ikinci sırada yer alması da çok güzel haber hakikanten de muheşem bir albümdü. | ||
|
||
| bulutsuzluk özlemi ve mor ve otesi 1.lik hakediyor ... | ||
|
||
| dünya yalan söylüyor albümü için bunu düşünüyordum..ve bir çok eleştirmende aynı doğrultuda yorumlar da bulunmuştu bu albüm için.büyük düşler ise bence zor bir albüm.anlaması çok zor.ilk dinlediğinizde tadını alamıyorsunuz ama çignedikçe tadı damagınızda kalıyor..lezizi bi albüm olmuş:D:D | ||