|
||
harika bir parça.. |
||
|
||
| sagopa kajmeri çok başarılı duyuyorum rapin tanınmış isimlerinden biri kendisini çok seviyorum başarılarının devamını diliyorum (yunus abicim) | ||
|
||
| playback yapmasa hala sokakların müziğini yaptığına inanaırdım ama artık gözümde müslüm gürsesle aynı... | ||
|
||
Baytar,güzel parça.. |
||
|
||
| Sagopa ve Koleranın bağlı hayatım pamuk ipliğine sarkısı su aralar favori şarkım cok güsel bi şarkı | ||
|
||
bütün şarkıları çok hoş....şarkılarını ezberlemek için canım çıktı
|
||
|
||
| Sagopa Kajmer’in İkimizi Anlatan Bir Şey albümünden çıkan 3. video klibi “Kendim İçin” ilk kez ve sadece MTV Türkiye ekranlarında. “Kendim İçin” Ferman Akgül, Anıl Tütüncüoğlu ve Kaan Demirçelik’ten oluşan Posthane ekibi tarafından çekildi. Bir önceki Sagopa Kajmer ve Kolera düeti olan Monotonluk Maratonu adlı şarkının da videosunu çeken Posthane ekibi “Animasyon bir videodan sonra, bunun daha reel bir video olmasını tercih ettik.“ açıklamasını yaptı. Videonun temasında bir insanın ölmeden önceki son 5 dakikası anlatılıyor. Sagopa hayranları ekran başına. “Kendim İçin” 10 Mart’ta ilk kez ve sadece MTV Türkiye ekranlarında! |
||
|
||
| Sagopa Kajmer - K.İ.T.S - Kötü İnsanları Tanıma Senesi albümü çıktı arkadaşlar duyurulur..17 şarkı var albümde..ben hemen dinlemeye başladım ![]() |
||
|
||
| ''..Askerlik dönemimi ve buraya kadar gelen zamanımı içeriyor...'' diyor sago bu albümü için..ben baya bir sevdim bu albümü acayip pesimist. dişlerimden gardiyanlar hislerimden çağlayanlar kirlerimden bataklıklar kemiklerimden korkuluklar parmaklarımdan sivri bıçaklar yaratıp savundum kalemi sırra açmak cinayetti bir kilo altın sükunetti Kötü İnsanları Tanıma Senesi |
||
|
||
o siteden sagomun klibini izleyebiliyorum artık ''Kendim İçin'' i...çok çok güzel bir klip olmuş..ben ilk başta sago'nun evi sandım orayı ..saçlara lapa kar yağmış ..çok da doğaldır adamım ya
|
||
|
||
| bugün Hürriyet'in Cumartesi ekinde (22 Mart 2008) güzel bir röportajı var.. | ||
|
||
| sagopa kajmer & kolera monotonluk maratonu http://www.mtv.com.tr/video.aspx?VideoId=829&ParentId=2878 izleyebilirsiniz. Klip hakkında ufak bilgiler vereyim; Klip Posthane ekibi tarafından hazırlandı. Kimdir bu posthane ekibi derseniz; Kaan Demirçelik, Anıl Tütüncüoğlu ve Ferman Akgül'ün oluşturduğu bir ekiptir. Kaan Demirçelik, grafiker ve animasyoncudur. Manga'nın ünlü Spa'sını yaratan isimdir ve Manga'nın bir çok klibinde görselleri hazırlayan kişidir. Anıl Tütüncüoğlu, fotoğrafçı ve videocudur. Muhtemelen klipteki videoyu kendisi hazırlamıştır. Ferman Akgül'ü zaten hepimiz Manga'nın vokali olarak tanıyoruz. Böyle güzel görseller için teşekkürler Posthane! Sago'nun Manga ile birlikte çalışmasının bir ürünüdür bu klip. Ayrıca yazmadan edemeyeceğim; Monotonluk Maratonu harika bir şekilde resmedilmiş. sagopakajmer.orgdan alıntıdır. |
||
|
||
| klip hakkında; “Kendim İçin” Ferman Akgül, Anıl Tütüncüoğlu ve Kaan Demirçelik’ten oluşan Posthane ekibi tarafından çekildi. Bir önceki Sagopa Kajmer ve Kolera düeti olan Monotonluk Maratonu adlı şarkının da videosunu çeken Posthane ekibi “Animasyon bir videodan sonra, bunun daha reel bir video olmasını tercih ettik.“ açıklamasını yaptı. Videonun temasında bir insanın ölmeden önceki son 5 dakikası anlatılıyor. Sagopa Kajmer Kendim İçin http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4291 adresinden izleyebilirsiniz. |
||
|
||
| ben sagopa'yı seviyorum güzel sarkıları var. | ||
|
||
| rap fazla dinlememe rağmen dinleyecek oldumu da sagopa'dan başkasını dinlemem çok yaratıcı şarkı sözleri var çünkü... | ||